Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108530224 Márka: 3mk Protection

Honor Magic 5 Pro - 3mk ARC+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk ARC+(1180)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108530224 | Márka: 3mk Protection

Honor Magic 5 Pro - 3mk ARC+ üvegfólia


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Legjobb a lekerekített képernyőhöz
A hajlított kijelző valódi kihívást jelent a fólia és üvegtervezők számára. Előfordulhat, hogy a védelem leválik vagy kiáll, így kevésbé védelmező. Megoldás? Az ARC+ fólia, amelyet különös figyelemmel terveztünk a lekerekített képernyők igényeire. Széltől szélig tapad, megvédve az egész kijelzőt.

Félig nedves telepítés
Miért választottuk a szerelőgél használatával történő telepítést? Először is, ez a módszer lehetővé teszi a tökéletes eredmény elérését: könnyen felszerelhető a fólia, a fólia tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, még a széleken is, és nem válik le. A telepítés során könnyen megváltoztathatja a fólia helyzetét a kijelzőn.

150%-kal erősebb kijelző
Értékeli a védelmet, amely növeli a kijelző biztonságát miközben láthatatlan marad? Az ARC+ olyan megoldás, amely mindkét feltételnek megfelel. Mindössze 0,17 mm vastag és a kijelző akár 150%-kal erősebb lesz, így nem kell aggódnia a karcolások és ütések miatt.

Tökéletes átláthatóság
Fél attól, hogy amikor felragasztja a fóliát, romlik a szín telítettsége vagy élessége? Teljesen felesleges! A fólia szerkezete biztosítja, hogy a kijelzőn megjelenített tartalom valódi színei megmaradjanak. Az ARC+ fólia garantálja a tökéletesen reprodukált színeket a képernyőn és kiváló tisztaságot!

Önregenerálódó
Azért, hogy az ARC+ fólia még praktikusabb megoldás legyen, önregeneráló bevonatot használtunk. A fólia 24 órán belül önállóan helyreállítja az apró karcolásokat és sérüléseket. A védelem használata rendkívül kényelmes, mert így még hosszabb ideig élvezheti a tökéletesen sima fóliát!

Ujjlenyomat-olvasó kompatibilitás
Olyan védelmet keres, amely támogatja a telefon ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ remek választás: a fólia egységes, sima felülettel rendelkezik, amely érzékeny az érintésre. Hatékony kijelző feloldást és kiváló reakciókészséget biztosít. Kivételes kényelem az ujjhegyeken!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett