Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108530729 Márka: 3mk Protection

Honor 90 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(1162)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108530729 | Márka: 3mk Protection

Honor 90 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A te és a telefonod biztonsága érdekében. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat 99%-ban elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészt.

### A SilverProtection+ tisztán tartja a telefonodat
- Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt éjjel-nappal
- A telefonok csírákat gyűjtenek: Minden alkalommal, amikor ellenőrzöd a telefonodat, csírákat viszel át a korábban megérintett helyekről: ajtókilincsek, korlátok, kormánykerék. Tudtad, hogy akár 300-szor több baktérium halmozódik fel egy mobiltelefon képernyőjén, mint egy nyilvános WC-ben? Tudtad, hogy naponta több mint 2000-szer érinted meg a telefonod képernyőjét, és potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat viszel át rá? A képernyőn felhalmozódik az epidermisz, izzadság, faggyú és sminkmaradványok is. Az eszköz által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák számára.
- Antimikrobiális: A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata 99%-ban elpusztítja az ismert vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt. Ez 24 órán keresztül, napi 7 napon működik. Tökéletesen biztosít teljes biztonságot még akkor is, ha nem tudod megfelelően fertőtleníteni a készülékedet. Ez egy tökéletes kiegészítő az okostelefon-higiénéhez.

### Elnyeli az ütéseket
- 400%-kal erősíti meg a smartphone kijelzőjét: A fólia több rétegű szerkezete többek között egy ütésálló réteget képez, amely minimalizálja a telefon károsodásának kockázatát. A kijelző cseréje drága és időigényes lehet. Kíméld meg magadat ettől.

### Kényelmes
- Rugalmas és tartós: A SilverProtection+ fóliában ötvöztük, ami igazán fontos. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a leggörbébb kijelzőkhöz is. Az ujjad azon úgy siklik, mint az edzett üvegen! És még egy kedvesség: egy kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a karbantartást.

### Nedves felszerelés
- Forradalom az összeszerelésben: Soha nem volt ilyen könnyű! A fóliát egy speciális gél segítségével alkalmazhatod, amely 100%-ban biztonságos a kijelző számára, és a készlet tartalmazza. Levegőbuborékok és por? Felejtsd el! A nedves felszerelés tökéletes eredményt garantál, és nem igényel tapasztalatot.

### Önálló regenerálódás
- Hosszabb élettartam: A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében önregeneráló bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia kis károsodásokat vagy karcolásokat javít, amelyeket a telefon használata okozott. A Self-Heal lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezd a tökéletesen sima felületet!

### Gyakran ismételt kérdések
Véd a SilverProtection+ fólia a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen és csökkenti a COVID-19 kockázatát?
A fólia 99%-ban elpusztítja az ismert vírusokat. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, ezért még nem tudjuk egyértelműen megválaszolni ezt a kérdést. A kutatás még folyamatban van, és hamarosan segít választ adni erre a kérdésre.

Az antimikrobiális technológia mindig működik?
Igen, a technológia folyamatosan működik és védi a telefonodat. Ne feledd azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem szünteti meg az okostelefon-higiénia fontosságát.

Az antimikrobiális technológia biztonságos?
Igen, a védőfóliákat tesztelték, és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

Biztonságos a nedves összeszerelés a telefon számára?
Igen, a gél használatával történő összeszerelés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint bármely termék esetében, javasoljuk, hogy az alkalmazás megkezdése előtt alaposan olvasd el az utasításokat. A telepítés során használt gél mennyisége nem nagy, és ne aggódj: nem öntöd le az eszközt. A telepítés után könnyen letörölheted a felesleges gélt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett