Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302370139 Márka: HOFI

Hofi Glass Pro+ 2-pack Motorola Moto G35 5G üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5906302370139 | Márka: HOFI

Hofi Glass Pro+ 2-pack Motorola Moto G35 5G üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Hofi edzett üveg könnyű és frézelt üvegből készül, 0,3 mm vastagságban, amely nem befolyásolja az érintésérzékenységet. A gyártó szerint a keménységi szintje 10-es skálán 9H. Ez rendkívüli karcállóságot biztosít számára.
Az üveg kristálytiszta és további oleofób bevonattal van ellátva, minimalizálva az ujjlenyomatok és más szennyeződések mennyiségét.
Hogyan szereld fel: https://www.youtube.com/watch?v=lrcFHBd2boc
Az üveg a piacon elérhető legtöbb tokkal kompatibilis. A kijelzők különböző frézelt szélei miatt az üvegfólia/edzett üveg felhelyezése után a képernyő körül enyhe légbuborék keletkezhet! Ez természetes jelenség és az adott kijelző frézelésének függvénye.
FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ:1) Kezdd a felszerelést fürdés után a fürdőszobában - a vízgőz elnyeli az összes port a levegőből, így nem zavarja a telepítést.2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd szárítsd meg egy száraz kendővel.3) A lehető legegyenletesebben helyezd fel a fóliát - segíthet két ragasztószalag felhelyezése az eszköz oldalára.4) Távolítsd el a légbuborékokat, erőteljesen nyomkodva a fóliát körkörös mozdulatokkal több másodpercen keresztül. Csináld úgy, hogy a ragasztóréteg minél szorosabban kapcsolódjon a képernyőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:- 100%-ban eredeti- Eredeti csomagolásban- 9H keménység- A sík kijelzőrészhez vágva- 2.5D frézelt szélek, kellemes tapintású- További oleofób réteg- Kiváló átláthatóság- Nem befolyásolja az érintési funkciókat- Méretek: 163x71 mm
A CSOMAG TARTALMA:2 x Hofi Glass Pro+ üveg2 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett