Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302375158 Márka: HOFI

HOFI GLASS PRO+ 2-PACK GOOGLE PIXEL 9 / 9 PRO ÁTLÁTSZÓ üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5906302375158 | Márka: HOFI

HOFI GLASS PRO+ 2-PACK GOOGLE PIXEL 9 / 9 PRO ÁTLÁTSZÓ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Hofi cég edzett üvege könnyű és csiszolt, 0,3 mm vastagságú, ami nem befolyásolja az érintés érzékenységét. A gyártó szerint a keménységi szintje 9H a tízfokozatú skálán. Ez extrém nagy karcállóságot biztosít számára.
Az üveg kristálytiszta és oleofób bevonattal van ellátva, így minimálisra csökkenti az ujjlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket.
Nézze meg, hogyan kell felszerelni: https://www.youtube.com/watch?v=lrcFHBd2boc
Az üveg kompatibilis a piacon lévő legtöbb tokkal. A különböző kijelzőélek csiszolása miatt a védőfólia/üveg telepítése után az érintőképernyő körül egy finom légszóródás keletkezhet! Ez természetes jelenség, és függ az adott készülék kijelzőcsiszolásától.
FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ:1) Kezdje a felszerelést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőben lévő összes port, és nem zavarja Önt a telepítés során.2) Tisztítsa meg alaposan és zsírtalanítsa a kijelző felületét, majd a száraz kendővel fényezze ki, hogy csillogjon.3) Szerelje fel a bevonatot a lehető legegyenletesebben - ehhez használhat két szalagdarabot, amelyeket az eszköz oldalához rögzíthet.4) Szabaduljon meg a levegőbuborékoktól úgy, hogy erősen körkörös mozdulatokkal nyomja rá az egész felületet néhány tucat másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legjobban rögzüljön a kijelzőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásban- 9H keménység- A kijelző lapos részéhez vágva- Finom tapintású 2.5D csiszolt élek- Extra oleofób réteg- Tökéletes átláthatóság- Nem befolyásolja az érintési funkcionalitást- Méretek: 147x67mm
A KÉSZLET TARTALMA:2 x Hofi Glass Pro+ üvegfólia2 x Felszerelési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett