Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9319456604672 Márka: HOFI

Hofi Anti Spy Glass Pro+ iPhone 15 Pro Max üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 9319456604672 | Márka: HOFI

Hofi Anti Spy Glass Pro+ iPhone 15 Pro Max üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Hofi Anti Spy Glass Pro+ edzett üvegfólia tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik adataik biztonságát és magánszféráját. Az alkalmazott privacy technológia korlátozza a képernyő láthatóságát az illetéktelenek számára, megvédve a nem kívánt hozzáféréstől, így növelve a beszélgetések és üzenetek bizalmasságát.

A Hofi Anti Spy Glass Pro+ kiváló védelmet nyújt a kijelzőnek a karcolásokkal, ütődésekkel és benyomódásokkal szemben, biztosítva, hogy a telefon hosszú ideig kiváló állapotban maradjon. Gyártó által megállapított keménységi szintje 9H egy tízfokozatú skálán. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét és a megjelenített színek telítettségét. Emellett kiváló minőségű oleofób bevonattal rendelkezik, amely minimalizálja az ujjlenyomatok mennyiségét.

Érdemes megemlíteni a fantasztikus simaságát is, amely pozitívan befolyásolja a telefon használatának kényelmét. Továbbá, az egyszerű telepítési folyamat révén bárki számára elérhető, még azok számára is, akik nem rendelkeznek tapasztalattal az üvegfóliák felhelyezésében.

Ne feledd, hogy az üveg telepítése után töröld és újraadd az ujjlenyomatokat, ha vannak.
A kijelzők éleinek különböző marása miatt bármilyen üveg telepítése után finom légbuborék-keletkezés "lehet" a kijelző körül. Ez az adott kijelző példányának marásából adódik.

Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=KG1DA3Y_dJw&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül a fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőben található port, és nem fog zavarni a telepítés során.
2) Tisztítsd meg alaposan és zsírtalanítsd a kijelző felületét, majd egy száraz ronggyal polírozd fényesre.
3) Telepítsd az üvegfóliát a lehető legpontosabban - két ragasztószalag segítségével pozicionálhatod, az eszköz széléhez rögzítve.
4) Szabadulj meg a légbuborékoktól az egész felület körkörös mozdulatokkal való alapos megnyomásával több másodpercen keresztül. Ezzel biztosítod, hogy a ragasztó réteg megfelelően kapcsolódjon a kijelzőhöz.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D csiszolt élek, kellemes tapintásúak
- Oleofób bevonat
- Tökéletes átlátszóság
- Privacy funkció
- Nem befolyásolja az érintés érzékenységét
- Egyszerű telepítés
- Méretek: 156x76mm

A CSOMAG TARTALMA:
1 x Hofi Anti Spy Glass Pro+ üvegfólia
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett