Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302310883 Márka: HOFI

Hofi Anti Spy Glass Pro+ 2 darabos privát üvegfólia iPhone 16 Pro készülékhez


| EAN/Vonalkód: 5906302310883 | Márka: HOFI

Hofi Anti Spy Glass Pro+ 2 darabos privát üvegfólia iPhone 16 Pro készülékhez


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Hofi Anti Spy Glass Pro+ edzett üvegfólia tökéletes megoldás azok számára, akik nagyra értékelik adatainak biztonságát és magánéletét. Az alkalmazott privát technológia korlátozza a képernyő láthatóságát kívülállók számára, megvédve az illetéktelen hozzáféréstől, ami növeli a beszélgetéseink és üzeneteink bizalmasságát.
A Hofi Anti Spy Glass Pro+ kiváló védelmet nyújt a kijelzőnek a karcolások, ütések és horpadások ellen is, így a telefon hosszú ideig kitűnő állapotban marad. A gyártó szerint a keménységi szintje 9H a tíz fokozatú skálán. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét és a megjelenített színek telítettségét. Ezenkívül kiváló minőségű oleofób bevonattal van ellátva, ami minimalizálja az ujjlenyomatok mértékét.
Érdemes megjegyezni a hihetetlen simaságát is, ami pozitív hatással van a telefon használatának kényelmére. Ráadásul, az egyszerű telepítési eljárásnak köszönhetően bárki számára könnyen hozzáférhető, még azoknak is, akik nem tapasztaltak az üvegfólia felhelyezésében.
Ne feledd, hogy az üvegfólia telepítése után távolítsd el, majd újból add hozzá az ujjlenyomatokat - amennyiben használod ezeket. Az eltérő kijelzőszél-csiszolás miatt bármilyen üvegfólia telepítése után kis légörvény jelenhet meg a kijelző körül. Ez az adott készülék kijelzőjének csiszolásából adódik.
Tekintsd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=KG1DA3Y_dJw&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen
Telepítési útmutató:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül egy forró zuhany után - a vízgőz elnyeli a port a levegőből, ami nem zavarja a telepítést.
2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz rongy segítségével polírozd, hogy csillogjon.
3) Telepítsd a fóliát a lehető legegyszerűbben - a pozicionáláshoz használj két szalagcsíkot, amelyeket az eszköz oldalához ragaszthatsz.
4) Távolítsd el a légbuborékokat, erős, körkörös mozdulatokkal nyomd meg a teljes felületet néhány másodpercen keresztül, hogy a ragasztóréteg a lehető leghatékonyabban kapcsolódjon a kijelzőhöz.
A termék jellemzői:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásában
- 9H keménységű
- 2.5D csiszolt szélek, kellemes tapintású
- Kiegészítő oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Privát funkció
- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását
- Egyszerű telepítés
- Méretek: 146x68 mm

A csomag tartalma:
2 x Hofi Anti Spy Glass Pro+ üvegfólia
2 x Telepítőkészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett