Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931474798923 Márka: HOCO.

HOCO Y14 hívás funkciós okosóra fekete


| EAN/Vonalkód: 6931474798923 | Márka: HOCO.

HOCO Y14 hívás funkciós okosóra fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns, vízálló Hoco Y14 okosóra nőknek hasznos lehet a munkahelyen, otthon, utazás közben vagy edzés közben. Színes képernyővel, több sportmóddal, szívritmus-/oxigénszaturáció/szleep monitorozással rendelkezik. Lehetővé teszi a hívások indítását és kezelését, a névjegyek megtekintését, üzenetek és értesítések olvasását. A Hoco okosóra aktív emberek számára készült. Stílusos kialakítása bármilyen csuklón jól mutat. A készülék kényelmesen használható a színes 1,32 hüvelykes TFT érintőkijelzőnek köszönhetően, mely 360 × 360 px felbontással és 21 nyelvű menü támogatásával rendelkezik. Egyetlen töltéssel akár 7 napig is működhet. Az okosóra beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hívások fogadását és kezdeményezését az óra használatával, anélkül hogy ki kellene venni a telefont a zsebből. Az üzenetek és értesítések olvasása is lehetséges. Az okosóra a fizikai aktivitást úgy követi nyomon, hogy méri a szívritmust, az oxigénszaturációt és az alvást. Az edzés előrehaladását 11 különböző sportmódnak köszönhetően kontrollálhatja. Ez a termék iOS és Android eszközökkel is kompatibilis. IP68 vízállósági osztályú.

Specifikáció:
Modell: Hoco Y14
Képernyő: TFT kapacitív érintőkijelző 1,32 hüvelyk, 360 × 360 px
Processzor: Realtek 8762DT
Memória: 128 MB
Kapcsolat: Bluetooth v5.0 (akár 10 m-ig)
Akkumulátor élettartam: kb. 5-7 nap egyetlen Bluetooth-összeköttetéssel / kb. 3 nap kettős Bluetooth-összeköttetéssel (a hívás funkcióhoz szükséges)
Készenléti idő: kb. 15 nap
Akkumulátor: 200 mAh
Töltés típusa: mágneses
Kábel tartozék: igen (töltő)
Vízállósági osztály: IP68
Kompatibilitás: iOS és Android eszközök
Nyelv: 21 nyelv (kínai, angol, orosz, arab, vietnami, dán, thai, lengyel, perzsa, spanyol, maláj, görög, francia, olasz, német, portugál, török, latin, román, héber, burmai)
Funkciók: bluetooth hívás, értesítés, hívás elutasítás, üzenet emlékeztető, hívás emlékeztető, szívritmus monitor, ülés emlékeztető, vér oxigén monitor, vérnyomás monitor, alvás monitor, 11 multi-sport mód, megtett lépések száma, kalóriák, távolság, távoli fényképezés, zene vezérlés, ébresztőóra, stopper, időjárás kijelzés, ne zavarjanak mód és egyéb.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett