Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942007619714 Márka: HOCO.

HOCO okosóra hívás funkcióval Y7 Pro ezüst


| EAN/Vonalkód: 6942007619714 | Márka: HOCO.

HOCO okosóra hívás funkcióval Y7 Pro ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns, vízálló Hoco Y7 Pro okosóra jól használható munkában, otthon, utazás közben vagy edzés során. Színes képernyővel, több sport módokkal rendelkezik, méri a pulzust és az oxigén telítettséget, valamint figyeli az alvást. Lehetővé teszi a beszélgetések lebonyolítását és a hívások kezelését, névjegyek megtekintését, üzenetek és értesítések olvasását. A Hoco okosórát aktív emberek számára tervezték. Stílusos kialakítása bármely csuklón jól mutat. A használat kényelme a színes képernyőnek TFT 1.39" átmérővel és 360 x 360 px felbontással , valamint 22 kínai nyelv támogatásával. Egyetlen töltéssel az eszköz akár 7 napig működik. Az okosórában beépített hangszóró és mikrofon található, lehetővé téve a hívások fogadását és kezdeményezését a telefon kivétele nélkül. Ezen kívül lehetőséget nyújt üzenetek és értesítések olvasására is. Az okosóra fizikai aktivitást vizsgál pulsus és telítettség mérésével, valamint alvásfigyeléssel. Lehetővé teszi az edzés haladásának nyomon követését a több sport módok segítségével. Az óra kompatibilis az iOS és Android rendszerekkel. IP67 vízálló osztályú. A csomag tartalma:
- Hoco Y7 Pro okosóra
- szilikon szíj
- mágneses töltő Specifikáció:
Modell: Hoco Y7 Pro
Képernyő: 1.39" TFT kapacitív érintőképernyő 360 x 360 px
Processzor: Ruiyu 8762DT
Memória: 128 MB
Kapcsolódás: Bluetooth v5.0
Akku élettartama: kb. 5-7 nap egyetlen Bluetooth kapcsolattal / kb. 3 nap kettős Bluetooth kapcsolattal (szükséges a hívás funkcióhoz)
Készenléti idő: kb. 15 nap
Akku: 240 mAh
Töltés típusa: mágneses
Kábel mellékelve: igen (USB töltés 60 cm)
Anyag: óra: alumínium ötvözet / szíj: szilikon
Vízálló osztály: IP67
Kompatibilitás: iOS és Android eszközök
Nyelv: 22 nyelv (Angol, Kínai, Hagyományos kínai, Dán, Görög, Latin, Román, Török, Héber, Cseh, Lengyel, Spanyol, Német, Orosz, Portugál, Francia, Japán, Olasz, Vietnámi, Koreai, Arab, Perzsa)
Funkciók: Beszélgetés, push értesítések, hívás elutasítása, üzenet emlékeztető, hívás emlékeztető, pulzusmérő, hosszú ülés emlékeztető, véroxigén szint mérő, vérnyomás mérő, alvásfigyelő, több sport mód, lépésszámláló, kalória, távolság, kamera/kamera vezérlés, zenevezérlés, ébresztőóra, stopper, időjárás kijelzés, ne zavarj mód és még sok más.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett