Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942007603027 Márka: HOCO.

HOCO okosóra hívás funkcióval AMOLED Y15 fekete


| EAN/Vonalkód: 6942007603027 | Márka: HOCO.

HOCO okosóra hívás funkcióval AMOLED Y15 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns, vízálló Hoco Y15 okosóra kiválóan teljesít munkában, otthon, utazás közben vagy sportoláskor. Színes AMOLED képernyővel rendelkezik, több sportmódot támogat, méri a pulzusszámot és a telítettséget, valamint figyeli az alvást. Lehetővé teszi a beszélgetések és hívások kezelését, névjegyek megtekintését, üzenetek és értesítések olvasását és megválaszolását. A Hoco okosóra aktív emberek számára készült. Stílusos kialakítása bármely csuklóra illik. A használat kényelmét a 1,43" átlójú és 466 × 466 pixeles felbontású, színes AMOLED képernyő biztosítja, és a menü támogatása magyar nyelven is elérhető. Egyetlen töltéssel az eszköz akár 6 napig is működhet. Az okosóra beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, ami lehetővé teszi hívások fogadását és kezdeményezését az óra segítségével, anélkül hogy ki kellene venni a telefont a zsebből. Lehetővé teszi az üzenetek és értesítések olvasását és megválaszolását is. Az okosóra méri a fizikai aktivitást, például a pulzusszámot és telítettséget, valamint figyeli az alvást. Lehetővé teszi az edzés haladásának ellenőrzését több sportmód segítségével. Az óra kompatibilis iOS és Android rendszerű eszközökkel. IP68 vízállósági osztályba tartozik.

A készlet tartalma:
- Hoco Y15 okosóra
- szilikon szíj
- mágneses töltő

Specifikáció:
- Modell: Hoco Y15
- Képernyő: 1.43" AMOLED kapacitív érintőképernyő 466 × 466 px
- Processzor: JL II 7012A6S
- Memória: 128 MB
- Kapcsolat: Bluetooth v5.0 (10 méterig)
- Akkumulátor élettartama: körülbelül 5–7 nap egyetlen Bluetooth kapcsolattal / körülbelül 3–5 nap dupla Bluetooth kapcsolattal (a hívás funkcióhoz szükséges)
- Akkumulátor: 260 mAh
- Töltés típusa: mágneses
- Kábel mellékelve: igen (töltés)
- Anyag: óra: alumínium ötvözet / szíj: szilikon
- Vízállósági osztály: IP68
- Kompatibilitás: iOS és Android rendszerű eszközök
- Nyelv: 22 nyelv (lengyel, kínai, angol, orosz, arab, vietnámi, dán, thai, perzsa, spanyol, maláj, görög, francia, olasz, német, portugál, török, latin, román, héber, burmai, ukrán)
- Funkciók: hívás, push értesítések, hívás elutasítása, üzenet emlékeztető, hívás emlékeztető, pulzusmérő, hosszantartó ülés emlékeztető, véroxigénszint mérő, vérnyomásmérő, alvásmonitor, női egészség asszisztens, több sportmód, lépésszámlálás, kalóriák, távolság, kamera/videokamera vezérlés, zenevezérlés, ébresztőóra, stopper, időjárás kijelzés, ne zavarjanak mód és még sok más.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett