Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942007611688 Márka: HOCO.

HOCO kültéri kamera Full HD D2 fehér


| EAN/Vonalkód: 6942007611688 | Márka: HOCO.

HOCO kültéri kamera Full HD D2 fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hovo D2 kültéri kamera, amelyet az otthonok, irodák és kisebb üzletek biztonságának optimalizálására terveztek. Ez a kiváló minőségű Full HD kamera fejlett funkciókat kínál, mint például kétirányú hangkommunikáció, intelligens kettős típusú világítás teljes színes éjszakai megfigyeléshez és infravörös látás, valamint ellenáll az időjárás viszontagságainak. A Wi-Fi csatlakozási lehetőségnek köszönhetően bárhonnan könnyű hozzáférést biztosít az élő képekhez mobil eszközök használatával.

Fejlett képminőség
A HOCO D2 kamera 3 MP felbontással rendelkezik, azaz 13 millió Full HD pixellel (2304x1296), amely rendkívül részletes és tiszta képet garantál. A digitális WDR (Wide Dynamic Range) és a 3D zajcsökkentés biztosítja a magas képminőséget minden fényviszonyok között, nappal és éjszaka egyaránt. Az intelligens kettős típusú világítás lehetővé teszi a teljes színes éjszakai látás és a hagyományos infravörös látás közötti váltást, kiváló láthatóságot biztosítva a sötétben.

Hangkommunikáció és éjszakai látás
A kétirányú hangkommunikáció lehetővé teszi a vendégekkel való könnyű interakciót, vagy a nemkívánatos betolakodók figyelmeztetését, növelve a biztonságot és az ellenőrzést a megfigyelt terület felett. A D2 kamera fejlett éjszakai megfigyelési funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően teljes sötétségben is tiszta képeket nyújt.

Tartósság és egyszerű telepítés
A kültéri használatra tervezett HOCO D2 kamera IP65 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, így ellenáll az esőnek, hónak és egyéb időjárási körülményeknek. A kettős forgó mechanizmus vízszintesen 350°-os és függőlegesen 96°-os látószöget biztosít, széles látómezőt kínálva, amely nagy területet fed le. A Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi az otthoni hálózatra való könnyű csatlakozást és az élő nézethez való akadálymentes hozzáférést.

Specifikáció:
- Felbontás: 3 MP, 13 M, Full HD (2304x1296)
- Hangkommunikáció: kétirányú
- Éjszakai látás: intelligens kettős típusú világítás (infravörös/teljes szín)
- Képfunkciók: digitális WDR, 3D zajcsökkentés
- Látószögek: 350° vízszintes, 96° függőleges
- Vízállóság: IP65
- Tárhely: támogatja a max. 128GB TF kártyát
- Kapcsolódás: Wi-Fi
- Méretek: 81.9 x 99.1 x 118 mm
- Súly: 208 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett