Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942007611657 Márka: HOCO.

HOCO beltéri kamera Full HD D1 fehér


| EAN/Vonalkód: 6942007611657 | Márka: HOCO.

HOCO beltéri kamera Full HD D1 fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Hoco D1 beltéri kamera, amelyet arra terveztek, hogy biztonságot és nyugalmat biztosítson otthonokban, irodákban és kis üzletekben. A kamera fejlett technológiával van felszerelve, amely kristálytiszta képeket kínál Full HD felbontásban (2304x1296), kétirányú hangkommunikáció támogatásával, valamint megbízható éjszakai látással az infravörös funkciónak köszönhetően. Ez egy intelligens megfigyelési megoldás, amely csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bármilyen helyről és eszközről - okostelefon vagy tablet - könnyedén hozzáférjenek az élő nézethez.

Fejlett képminőség
A Hoco D1 kamera kivételes 3MP felbontással, azaz 13 millió Full HD pixellel (23041296) tűnik ki, amely tiszta és részletes képet garantál. A digitális WDR (Wide Dynamic Range) technológiának és a 3D zajcsökkentésnek köszönhetően a kép mindig világos és torzításmentes, függetlenül a fényviszonyoktól. Ezáltal a megfigyelés még hatékonyabb és megbízhatóbb.

Hangkommunikáció és éjszakai látás
A kétirányú hangkommunikációnak köszönhetően a Hoco D1 kamera nemcsak a megfigyelést teszi lehetővé, hanem a kamerán belüli emberekkel való kommunikációt is. Ez különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor gyorsan információt kell közölni. Az infravörös éjszakai látás funkció biztosítja, hogy a megfigyelés éjjel-nappal hatékony legyen, még teljes sötétségben is magas képminőséget kínálva.

Mobilitás és egyszerű használat
Az egyedülálló dupla kardánmechanizmus széles körű kameramozgást tesz lehetővé: 355° vízszintesen és 110° függőlegesen, amely szinte teljes lefedettséget biztosít a megfigyelt területen vakfoltok nélkül. A Wi-Fi csatlakozás lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan csatlakoztassa a kamerát az otthoni hálózathoz, és az iOS vagy Android eszközök mobil alkalmazásán keresztül történő működtetés kényelmes hozzáférést biztosít az élő nézethez bárhol is legyen.

Specifikáció:
- Felbontás: 3MP 13M, Full HD (2304x1296)
- Hangkommunikáció: kétirányú
- Képjellemzők: digitális WDR, 3D zajcsökkentés
- Látószögek: 355° vízszintes, 110° függőleges
- Éjszakai látás: igen, infravörös
- Tárolás: támogatás legfeljebb 128GB TF kártyában
- Kapcsolódás: Wi-Fi
- Méretek: 72 x 72 x 109mm
- Súly: 165g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett