Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432606 Márka: HiBREW

HiBREW H4B_GN 3-az-1-ben hordozható kávéfőző tok


Cikkszám: H4B_GN | EAN/Vonalkód: 5906168432606 | Márka: HiBREW

HiBREW H4B_GN 3-az-1-ben hordozható kávéfőző tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

56800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiBREW H4B_GN 3-az-1-ben hordozható kávéfőző.
Bárhová is mész, mostantól lehetőséged van finom, aromás kávét készíteni. A HiBREW H4B hordozható kávéfőző egy robusztus 2200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely könnyű és kézreálló, így szinte bárhová magaddal viheted. Gyorsan felmelegszik és 15 baros nyomással dolgozik. Egy speciális csészével van felszerelve, amely egészségre ártalmatlan tritánból készült. A készülék kompatibilis a Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal, valamint őrölt kávé készítésére is alkalmas. A csomagban található egy AC adapter, egy praktikus tok és egy összecsukható állvány is a készülékhez.

Mindig veled lehet
Élvezd a finom, aromás kávét bárhol is vagy. A H4B kávéfőző rendkívül könnyű és hordozható – mindössze 600 g súlyú, és kompakt méreteinek köszönhetően könnyedén elfér a hátizsákodban vagy az utazótáskádban. Így magaddal viheted nyaralásra, sátorozásra, lakókocsis utazásra vagy akár a munkahelyedre is. Többé nem kell lemondanod a kedvenc italodról, amikor elhagyod az otthonod! A készülék biztonságos és kényelmes szállítását a mellékelt tok teszi lehetővé.

15 bar - kiváló íz
Az eszpresszó gép 15 bar nyomással működik. Kiváló minőségű fűtőelemmel is el van látva, amely egyenletes hőeloszlásért felelős. Ez azt jelenti, hogy segítségével pillanatok alatt elkészítheted a finom kávét, amely gazdag aromával, bársonyos textúrával és kiváló ízzel örvendeztet meg. Ráadásul a készülék lehetővé teszi hideg és meleg kávé készítését is.

Készítsd el a kedvenc kávédat
A HiBREW kávéfőzővel szinte semmi sem állít meg - mostantól könnyedén elkészítheted a számodra legkedvesebb kávét. A H4B kávéfőző kompatibilis a Dolce Gusto és Nespresso kapszulákkal. Emellett allergiás kávét is készíthetsz vele. Válaszd a mindennapokban használt babokat vagy próbálj ki valami újat! Otthon, munkahelyen, nyaraláson - a HiBREW segítségével szinte bármilyen helyzetben elkészítheted a kedvenc kávédat.

Könnyen használható
A H4B kávéfőzővel könnyedén elkészíthetsz egy finom, aromás italt. Mindössze annyit kell tenned, hogy a kapszulát vagy őrölt kávét a megfelelő helyre helyezed, majd feltöltöd a tartályt vízzel, csatlakoztatod a készüléket az áramforráshoz és megnyomod a gombot. Kb. 60 másodperc múlva az ital készen áll! Lehetőség van hideg víz használatával is forró kávét készíteni. Ehhez használd a mellékelt AC adaptert. A kávé kb. 5-8 perc alatt elkészül. Autó töltőt is használhatsz. Megjegyzés: amikor a készülék USB kábellel van csatlakoztatva, a fűtési funkció nem érhető el - ebben az esetben csak forró vízzel készíthető kávé.

Praktikus csésze
Nem kell extra poharakat magaddal vinned. A kávéfőző egy kis csészével van felszerelve. Magas minőségű tritánból készült – olyan műanyagból, amelyet a csecsemők cumisüvegeinek gyártásában is használnak. Nem tartalmaz káros BPA-t és egészségre ártalmatlan. Mindez azt jelenti, hogy kényelmesen élvezheted a frissítő, aromás eszpresszót szinte bármikor.

A csomag tartalma
- H4B hordozható eszpresszó gép
- Adapter őrölt kávéhoz
- Adapter Dolce Gusto kapszulákhoz
- Bázis és adapter Nespresso kapszulákhoz
- USB kábel
- Autós töltő
- AC adapter
- Tok
- Összecsukható állvány

Gyártó: HiBrew
Modell: H4B
Nyomás: 15 Bar
Névleges teljesítmény: 80 W
Névleges feszültség: DC 12V
Víztartály kapacitása: 60 ml
Méretek: 200 x 75 mm
Akkumulátor kapacitása: 2200 mAh
Súly: 600 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett