Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339217235 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty Metal Logo Kitty Head tok Samsung Galaxy Z Flip 5 - fekete


Cikkszám: Hel000124-0 | EAN/Vonalkód: 3666339217235 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty Metal Logo Kitty Head tok Samsung Galaxy Z Flip 5 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hello Kitty Metal Logo Kitty Head

A Metal Logo Kitty Head kollekció tokjai egyesítik a páratlan eleganciát a Hello Kitty különleges stílusával. Ez a tok divatos kiegészítője okostelefonodnak, amely egyedi dizájnt és bájos megjelenést kínál, melyről a Hello Kitty márka híres. Minden tokon megtalálható a karakterisztikus, bájos Hello Kitty fej, amely kivételes bájt kölcsönöz a telefonodnak, és gyönyörű kontrasztot alkot az elegáns fekete színnel.

Amikor a klasszikus találkozik a bájjal
Ez a különleges kollekció luxust sugároz minden apró részletében. Minden tok a legmagasabb minőségű műbőrből készült. A puha érintésű műbőr nemcsak szép megjelenést kölcsönöz a telefonodnak, hanem kényelmes használatot is biztosít.

Biztosítsd a készüléked tökéletes védelmét!
Ez az elegáns tok nemcsak hogy bemutatja a készüléked kiváló stílusát és egyedi dizájnját, hanem mindenekelőtt megvédi a készüléket a véletlenszerű károsodásoktól és ütődésektől. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. A tok felépítése tartós poliuretánra épül, ami kopásállóvá és ellenállóvá teszi a külső behatásokkal szemben. Minden tok elnyeli az ütéseket, teljes biztonságot garantálva a telefonod számára. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyedén fel- és levehető legyen, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől vagy sérülésektől.

Az enyhén megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a károsodástól, míg a megemelt külső szélek a kamera lencséje körül megvédik az optikát a töréstől vagy karcolásoktól. Ez a stílusos védőtok a készülék védelmére és divatos megjelenésének biztosítására készült.
termék Hello Kitty márka licencével készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: Metal Logo Kitty Head

Típus: Hardcase

Anyag: TPU / Műbőr

Szín: Fekete

Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Flip 5 F731

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett