Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339190514 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty Metal Logo Bluetooth fejhallgató - fekete


Cikkszám: Hel000121-0 | EAN/Vonalkód: 3666339190514 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty Metal Logo Bluetooth fejhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bluetooth over-ear fejhallgató Hello Kitty Metal Logo Round Shape

Bemutatjuk a Hello Kitty Metal Logo Round Shape on-ear fejhallgatót, amely egyedülálló hangélményt kínál, kombinálva a Hello Kitty márka egyedi stílusával. Fedezze fel a zene új dimenzióját az elegáns kialakításban rejlő fejlett technológiáknak köszönhetően. Ezek a fejhallgatók nem csak kiváló hangminőséget nyújtanak, hanem egy klasszikus bájt is sugároznak, amely mindig divatos marad. Rajtuk található egy jellegzetes, bájos Hello Kitty fej, amely egyedi vonzerőt kölcsönöz nekik, gyönyörű kontrasztot alkotva az elegáns feketével. Ezen fejhallgatók segítségével kiváló hangot és rendkívül stílusos megjelenést élvezhet, amely mindig felkelti a figyelmet.

Impozáns üzemidő

A Hello Kitty Metal Logo Round Shape fejhallgatók hosszú üzemidővel lepik meg - a nagy kapacitású 200 mAh akkumulátornak köszönhetően akár 8 órán át is élvezheti kedvenc zenéjét! Ez elegendő idő ahhoz, hogy zenét hallgasson, hosszú telefonhívásokat bonyolítson le, vagy kedvenc TV-sorozatát nézze aggodalom nélkül - anélkül, hogy gyakori töltésre lenne szükség. Ha a fejhallgató akkumulátora lemerül, csak csatlakoztassa a kábelt a USB-C töltő porthoz, és kevesebb mint másfél óra alatt újra teljesen feltöltött akkumulátort élvezhet. Figyelemre méltó, ugye?

Merüljön el a zenében

A fejhallgató lenyűgöző 40 mm-es membránnal rendelkezik. A membrán nagy mérete miatt minden hangot érezni fog. A mélyhangok mélyebbekké válnak, a magas hangok tisztábbak, így létrehozva egy olyan hangspektrumot, amely korábban lehetetlennek tűnt elérni. A basszus rendkívül mély. Ezek a fejhallgatók tökéletes választás zenerajongóknak és audiophileknek - segítségükkel olyan érzés lehet, mintha egy felvételi stúdióban vagy a kedvenc zenekara koncertjének közepén lenne. Merüljön el teljesen a zene világában!

Tökéletes bármilyen időjárásban

Ezek a fejhallgatók nem csak hangszerek mesterművei, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódra is. A IPX4 védelem azt jelenti, hogy ellenállnak izzadságnak és enyhe esőnek, így biztos lehet benne, hogy akár kültéri edzés közben, akár utazás során gondtalanul használhatja őket.

Hey Google!

A Guess on-ear fejhallgatók hangasszisztens funkcióval vannak ellátva - egy modern és nagyon felhasználóbarát funkció, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót és a párosított eszközt hangutasításokkal közvetlenül a fejhallgatóról irányítsa. Szeretne felhívni egy barátját, de nincs kéznél a telefonja? Adjon parancsot a fejhallgatónak, és az elvárásainak megfelelően követi kérését. Az ilyen funkcióknak köszönhetően az élet egyszerűbbé válik!

Bluetooth 5.3 technológia

A legújabb Bluetooth 5.3 verzió sima kapcsolatot és gyors reagálást ígér. A fejhallgató tökéletesen szinkronizál a okostelefonjával, lehetővé téve a zene azonnali lejátszását és a hívások felvételét késedelem nélkül. Ennek a technológiai tökéletességnek köszönhetően kapcsolatban marad kedvenc audió forrásával oly módon, ami korábban elképzelhetetlen volt. Ezen kívül meg kell jegyezni, hogy a fejhallgató akár 10 méteres távolságban is csatlakozik az eszközhöz, ami lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon anélkül, hogy a zene forrását jelentő telefontól függenne.

Termék a Hello Kitty márka engedélye alatt készült.

Műszaki adatok

Típus: Fejhallgató
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth távolság: akár 10m
Fejhallgató akkumulátor: 200 mAh
Fejhallgató töltési idő: 1,5 óra
Töltő port: USB-C
Zene lejátszási idő: akár 8 óra
IP védelmi szint: IPX4
Membrán mérete: 40mm
Érzékenység: 125 ± 3 dB
Impedancia: 32ohm ± 15%
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett