Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339337063 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Sweet Kitty Magsafe iPhone 16 tok - fekete


Cikkszám: Hel000138-0 | EAN/Vonalkód: 3666339337063 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Sweet Kitty Magsafe iPhone 16 tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel az új Hello Kitty IML Sweet Kitty Magsafe tokot - az elegancia, a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját. Divatos kiegészítő egyedi dizájnnal, amely minden Hello Kitty rajongó számára ideális.

Különleges dizájn
Ez a klasszikus fekete tok elegáns arany MagSafe gyűrűvel van ellátva, amely nemcsak stílust, hanem funkcionális előnyt is biztosít, lehetővé téve a vezeték nélküli töltést. Az arany Hello Kitty logó kiemeli a tok különleges megjelenését, a mágneses gyűrűből előbújó Hello Kitty figura pedig vonzza a tekintetet és finom bájt kölcsönöz a toknak. Az IML Printing technológia és az Electroplating kidolgozás biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, miközben megőrzi a tökéletes megjelenést.

Tökéletesen illeszkedik
A tok nemcsak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt védi a készüléket a véletlen sérülésektől és ütésektől. A gondosan illeszkedő méretek révén a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz minden körülmények között.

Töltsd fel a telefonod vezeték nélkül!
A tokot mágneses gyűrűvel látták el, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosít. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, biztosítva az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz.

A termék Hello Kitty licenc alapján készült.

Műszaki adatok

Gyűjtemény: IML Sweet Kitty Magsafe

Típus: Hardcase

Anyag: TPU/PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett