Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339337087 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Sweet Kitty Magsafe iPhone 16 Pro tok - Fekete


Cikkszám: Hel000139-0 | EAN/Vonalkód: 3666339337087 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Sweet Kitty Magsafe iPhone 16 Pro tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a Hello Kitty IML Sweet Kitty Magsafe új telefontokot - az elegancia, stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációját. Egy divatos kiegészítő egyedi dizájnnal, amely biztosan elnyeri minden Hello Kitty rajongó tetszését.

Kivételes dizájn
Ez a klasszikus fekete tok elegáns arany MagSafe gyűrűvel rendelkezik, amely nemcsak stílust ad, hanem a vezeték nélküli töltést is lehetővé teszi. Az arany Hello Kitty logó kiemeli a tok különleges dizájnját, és az aranyos Hello Kitty figura, amely kikukucskál a mágneses gyűrűből, vonzza a tekintetet és finom bájt kölcsönöz a toknak. Az alkalmazott IML nyomtatási technológia és elektrolitikus bevonat garantálják a tartósságot és a karcállóságot, miközben megőrzik a tok tökéletes megjelenését.

Tökéletesen illeszkedik
A tok nemcsak a telefon tökéletes megjelenését és egyedi dizájnját hangsúlyozza ki, de elsősorban a készülék biztonságát garantálja a véletlenszerű sérülésekkel és ütközésekkel szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően hatékonyan tompítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

Töltsd fel a telefonod vezeték nélkül!
A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és könnyű töltést biztosítanak. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erősen rögzítik az iPhone-t a MagSafe töltőhöz.

A termék a Hello Kitty licenc alapján készült.

Műszaki adatok:

Kolekció: IML Sweet Kitty Magsafe

Típus: Hardcase

Anyag: TPU/PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett