Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339185893 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Gradient Electrop Kitty Fej Tok iPhone 13 Pro Max - Rózsaszín


Cikkszám: Hel000079-0 | EAN/Vonalkód: 3666339185893 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Gradient Electrop Kitty Fej Tok iPhone 13 Pro Max - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns Hello Kitty tok a különleges stílus és az ikonikus karakter kombinációja, amely rendkívül lenyűgözően mutat a telefonodon. Ez a tok a Hello Kitty rajongók és az ő rendkívüli bájának egyedi kifejezése. Fejezd ki szenvedélyedet ezzel az ikonikus karakter iránt egy egyedi dizájnnal, amely nemcsak tökéletesen védi a telefonodat, hanem megkülönböztető stílust is ad neki.

Arany Hello Kitty képek: Ez az egyedi dizájn tisztelgés magának Hello Kittynek. Az arany kontúrjai kiemelik a báját, miközben megtartják az ismerős mosolyát. Ez a klasszikus és a luxus rendkívüli kombinációja.

Rózsaszín gradiens: A tok finom rózsaszín gradiensével nyűgöz le, amely mélységet és karaktert ad. Az intenzív rózsaszíntől indulva finoman változik kék árnyalatokká, ami egyedülálló bájt ad az egésznek.

Védelem és stílus: Ez a tok nemcsak lenyűgözően néz ki, hanem tökéletesen védi is a telefonodat a karcolásoktól és sérülésektől. Tartós anyagból készült, így garantálja a megbízható védelmet.

Tökéletes választás Hello Kitty rajongóknak: Ha igazi Hello Kitty rajongó vagy, ez a tok a tökéletes választás, hogy kifejezd szeretetedet ez iránt az ikonikus karakter iránt. Az In-Mold Labeling (IML) technológia használatának köszönhetően a tok nemcsak kiváló nyomtatási minőséget mutat, hanem tartós és ellenálló is. Az anyag, amelyből készült, megóvja a telefonodat a karcolásoktól, portól és véletlen esésektől is.

A rózsaszín árnyalatú Hello Kitty tok gyönyörű arany képekkel a karakterekről egy stílus, védelem és az ikonikus karakter iránti szeretet kombinációja. Adj egyedülálló jelleget a telefonodnak, és készülj fel arra, hogy mindenkit elbűvölsz majd ezzel az egyedi kiegészítővel. A termék a Hello Kitty márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
- Gyűjtemény: IML Gradient Electrop Kitty Fej
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett