Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339185947 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Gradiens Elektrop Hello Kitty fej tok iPhone 15-höz - rózsaszín


Cikkszám: Hel000082-0 | EAN/Vonalkód: 3666339185947 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty IML Gradiens Elektrop Hello Kitty fej tok iPhone 15-höz - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hello Kitty IML Gradiens Elektrop Hello Kitty fej Az elegáns Hello Kitty tok egy egyedi stílust képviselő kombináció, amely az ikonikus karakter varázsát tükrözi, és rendkívül lenyűgözővé teszi a telefonodat. A tok egyedülálló kifejezése a Hello Kitty rajongók szeretetének és az ő különleges bájának. Fejezd ki szenvedélyedet ezen ikonikus karakter iránt egy olyan dizájnnal, amely nemcsak tökéletesen védi a telefonodat, hanem egyedi stílust is kölcsönöz neki.

Arany képek Hello Kitty-ről Ez az egyedi dizájn egy tisztelgés Hello Kitty előtt. Az arany kontúrok kiemelik a figura báját, miközben megőrzik az ő jól ismert mosolyát. Ez a klasszikus és luxus lenyűgöző kombinációja.

Rózsaszín gradiens A tok egy finom rózsaszín gradienssel gyönyörködtet, amely mélységet és karaktert ad. Az intenzív rózsaszíntől indulva lassan átmeneteket képez a kék árnyalataiba, ami egyedi varázst kölcsönöz az egésznek.

Védelem és stílus Ez a tok nemcsak káprázatosan néz ki, hanem tökéletesen védi a telefonodat a karcolások és sérülések ellen is. Tartós anyagból készült, amely garantálja a megbízható védelmet.

Tökéletes Hello Kitty rajongóknak Ha igazi Hello Kitty rajongó vagy, akkor ez a tok a tökéletes választás, hogy kifejezd szeretetedet ezen ikonikus karakter iránt. Az In-Mold Labeling (IML) technológia alkalmazásának köszönhetően a tok nemcsak kiváló nyomtatási minőséget mutat, hanem tartós és ellenáll a sérüléseknek is. Az anyaga védi a telefonodat a karcolások, por és véletlen esések ellen. A rózsaszín árnyalatú Hello Kitty tok gyönyörű arany képekkel a karakterekről ötvözi a stílust, védelmet és szeretetet ezen ikonikus karakter iránt. Adj egyedi karaktert a telefonodnak, és készülj fel arra, hogy elkápráztass mindenkit az egyedi kis gadgeteddel.

Hello Kitty márka licenc alatt gyártva.

Műszaki adatok Gyűjtemény: IML Gradiens Elektrop Hello Kitty fej Típus: Keménytok Anyag: TPU Szín: Rózsaszín Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett