Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339337483 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty HKHMP16LLGDIK iPhone 16 Pro 6.3" fekete arany/fekete arany keménytok Liquid Glitter Fever MagSafe tok


Cikkszám: Hel000144-0 | EAN/Vonalkód: 3666339337483 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty HKHMP16LLGDIK iPhone 16 Pro 6.3" fekete arany/fekete arany keménytok Liquid Glitter Fever MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hello Kitty Metal Logo Liquid Glitter Fever MagSafe Fedezd fel az új Hello Kitty Metal Logo Liquid Glitter Fever MagSafe telefontokot - az elegancia, a stílus és a funkcionalitás kombinációját. Divatos kiegészítő egyedi dizájnnal, amely biztosan megtalálja a helyét minden rajongó gyűjteményében.
Egyedi dizájn Csak rázd meg a telefonodat ezzel a tokkal, hogy előtűnjenek a gyönyörű csillogó részecskék, amelyek a fényben ragyognak. Átlátszó anyagból készült, tökéletesen kiemeli a telefon dizájnját, és az arany MagSafe gyűrű stílust és funkcionalitást ad hozzá, lehetővé téve a vezeték nélküli töltést. A Hello Kitty karakter cuki arany masnival tökéletesen kiegészíti ennek a kollekciónak a megjelenését.
Tökéletes illeszkedés A tok nemcsak kiemeli a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját, de mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütések ellen. A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan párnázza az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.
Töltsd a telefonodat vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone és a MagSafe töltő között.
Termék, amely a Hello Kitty licenc alatt készült. Műszaki adatok Kollekció Liquid Glitter Fever MagSafe Típus Keménytok Anyag TPU/PC Szín Fekete-arany Kompatibilitás iPhone 16 Pro 6.3"-al

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett