Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339259457 Márka: Hello Kitty

Hello Kitty fém logós Kitty head tok Samsung Galaxy A55 - fekete


Cikkszám: Hel000130-0 | EAN/Vonalkód: 3666339259457 | Márka: Hello Kitty

Hello Kitty fém logós Kitty head tok Samsung Galaxy A55 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hello Kitty Metal Logo Kitty Head
A Metal Logo Kitty Head védőtok kollekció egyesíti a páratlan eleganciát a Hello Kitty egyedi stílusával. Ez a tok egy divatos kiegészítő okostelefonodhoz, amely bemutatja a Hello Kitty márka híres egyedi dizájnját és kedves megjelenését. Minden tokon megtalálod a jellegzetes, bájos Hello Kitty fejet , amely egyedi bájt ad telefonodnak, csodálatosan kontrasztban az elegáns feketével.

Amikor a klasszikus találkozik a cukival
Ez az egyedülálló kollekció szinte minden részletében luxust sugároz, még a legkisebbekben is. Minden tok a legmagasabb minőségű ökológiai bőrből készül. A puha tapintású ökológiai bőr nemcsak szépen mutat a telefonon, hanem a használat kényelmét is biztosítja. Biztosítsd eszközöd kiváló védelmét! Ez az elegáns tok nemcsak a stílusod tökéletes bemutatását és a telefon egyedi dizájnját szolgálja, hanem mindenekelőtt a készülék biztonságát garantálja a véletlen sérülésekkel és ütéssel szemben. Az alaposan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben minden körülmények között biztosítja a portok és gombok teljes hozzáférhetőségét.

A tok szerkezete tartós poliuretánra épül, amely kopás- és külső jellemzőkkel szemben is ellenállóvá teszi. Minden tok elnyeli az ütéseket, biztosítva telefonod teljes biztonságát. A tok oldala rugalmas, így könnyű felhelyezni és levenni, de mindenekelőtt tökéletesen védi a készülék keretét az ütések és lehetséges sérülések ellen. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kameraklencse körüli megemelt élek megakadályozzák az optikák törését vagy karcolódását.

A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje a készülékedet és trendi megjelenést kölcsönözzön neki. A terméket a Hello Kitty márka licencével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Metal Kitty Head Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55 A556

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett