Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433382 Márka: Heiman

Heiman HS1DS-EF okos ajtónyitás érzékelő


Cikkszám: HS1DS-EF | EAN/Vonalkód: 5906168433382 | Márka: Heiman

Heiman HS1DS-EF okos ajtónyitás érzékelő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Heiman HS1DS-EF érzékelő egy fejlett biztonsági eszköz, amely figyeli az ajtók és ablakok állapotát, és értesíti a felhasználót egy okostelefonos alkalmazáson keresztül, amikor ezek nyílnak vagy záródnak. Zigbee technológiával felszerelt, az érzékelő legfeljebb 100 méteres hálózati hatótávolságot kínál nyílt térben, megbízható kapcsolatot és gyors információátvitelt biztosítva.

Fejlett technológia és megbízható teljesítmény:
A Heiman HS1DS-EF működését két AAA elem biztosítja, amelyek akár 5 évig is energiával látják el az eszközt. A Zigbee technológia lehetővé teszi, hogy az érzékelő intelligensen kapcsolódjon más otthoni készülékekhez, például a lámpák automatikus be- és kikapcsolásához, amikor az ajtó nyílik. Ennek eredményeként munkából hazaérve a lámpák automatikusan bekapcsolhatnak, növelve a kényelmet.

Magas érzékenység és egyszerű telepítés:
A Heiman HS1DS-EF érzékelő nagy érzékenységű, kétoldalas nád kapcsolót használ, amely garantálja az eszköz pontos és megbízható működését. Az érzékelő telepítése az mellékelt matricának köszönhetően egyszerű, és modern kialakítása tökéletesen beleolvad bármilyen belső térbe. Az érzékelő méretei 76 × 36,6 × 5 mm, míg a mágnes méretei 76 × 13,9 × 16,5 mm, amelyek lehetővé teszik az ajtókra, ablakokra, fiókokra és szekrényekre történő diszkrét telepítést.

Biztonság és valós idejű megfigyelés:
A Heiman HS1DS-EF további biztonsági funkciókat biztosít, például egy speciális riasztót, amely akkor aktiválódik, ha az érzékelő megsérül vagy leesik, például a háziállat miatt. Valós időben továbbítja a riasztási információkat a gateway és az okostelefonos alkalmazás számára. A távoli megfigyeléssel a felhasználók bármikor, bárhonnan ellenőrizhetik, hogy az ajtók és ablakok zárva vannak-e. Az alacsony akkumulátor szint jelzője és a valós idejű megfigyelés tovább növeli a funkcionalitást és a felhasználói biztonságot.

Tartósság és alkalmazkodóképesség különböző feltételekhez:
Az érzékelő tartós és tűzálló ABS és PC V0 anyagokból készült, hogy ellenálljon különböző körülményeknek. Széles hőmérséklet-tartományban működik, -10°C és +50°C között, és legfeljebb 95% relatív páratartalom mellett kondenzáció nélkül, ezáltal alkalmas különféle környezetben való használatra, például otthonokban, villákban, gyárakban, üzletekben, raktárakban, irodákban, bankokban és más helyeken, ahol fokozott biztonságra van szükség.

Gyártó: Heiman
Modell: HS1DS-EF
Névleges feszültség: DC 3V
Áramellátás: x2 AAA
Érzékelési tartomány: körülbelül 15 mm
Hálózat: Zigbee
Hálózati hatótávolság: körülbelül 100 m (nyílt térben)
Működési hőmérséklet: -10°C ~ +50°C
Működési páratartalom: ≤95% RH (kondenzáció nélkül)
Anyag: ABS, PC V0
Érzékelő méretek: 76 × 36,6 × 5 mm
A mágnes méretei: 76 × 13,9 × 16,5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett