Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6933037203448 Márka: 1MORE

Headphones Wireless TWS 1MORE Pistonbuds Pro SE (fehér)


Cikkszám: EC305-White | EAN/Vonalkód: 6933037203448 | Márka: 1MORE

Headphones Wireless TWS 1MORE Pistonbuds Pro SE (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

1MORE Pistonbuds Pro SE vezeték nélküli fülhallgató (fehér)

Szerelmesedj bele a kifogástalan hangminőségbe a 1MORE Pistonbuds Pro SE vezeték nélküli fülhallgatókkal, amelyek egyesítik az innovatív QuietMaxTM zajcsökkentő technológiát, a fejlett DLC meghajtót, és a legújabb Bluetooth 5.3 verziót. Ezek a fülhallgatók bármilyen környezetben biztosítják a hang tisztaságát és mélységét. Ergonómikus kialakításuk, hosszú lejátszási idejük (akár 30 óra) és vízálló szerkezetük révén tökéletesek mindennapi tevékenységekhez és intenzív edzésekhez.

Kristálytiszta hangzás
A DLC meghajtó meglepően kiegyensúlyozott hangzást biztosít, és lehetővé teszi minden részlet kivételes pontosságú lejátszását. A 1MORE Pistonbuds Pro SE segítségével újra felfedezheted a dobok, akkordok és énekesek hangját – minden azért, hogy felejthetetlen zenei élményben legyen részed. Továbbá, a térhatású hangzás moziszerű mélységet és valóságérzetet kelt.

Hang az igényeid szerint
A 1MORE Pistonbuds Pro SE-vel minden dal még jobban szólhat. A dedikált alkalmazásból 12 professzionális EQ beállítás közül választhatsz, hogy a hangzást teljes mértékben a saját ízlésedre szabhasd. Basszusnövelő? Rock? Klasszikus? Csak néhány kattintás, és a zene pontosan úgy szól majd, ahogy szeretnéd!

Béke a város káoszában
Szaggatások nélkül hallgathatsz zenét és podcastokat még a legzsúfoltabb helyeken is, a fejlett QuietMaxTM zajcsökkentő technológia révén. A 1MORE PistonBuds Pro SE akár 42 dB-ig hatékonyan elnyomja a nem kívánt zajokat, így bármilyen helyen – akár a buszon, kávézóban vagy forgalmas utcán – az általad választott hangrészletre koncentrálhatsz. Szeretnél kapcsolatban maradni a környezeteddel? Kapcsold be az átláthatósági módot, amely lehetővé teszi a körülötted lévőkkel való beszélgetést, miközben továbbra is élvezheted a zavartalan zenelejátszást.

Bluetooth 5.3 technológia és alacsony késleltetés
A Bluetooth 5.3 minimalizálja az átviteli késéseket és akár 10 méteres távolságon belül stabil kapcsolatot biztosít. Ennek eredményeként szabadon mozoghatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a kapcsolat megszakadása miatt hívások, zenelejátszás vagy játék közben. Ráadásul a 1MORE Pistonbuds Pro SE rendelkezik egy játék móddal, amely mindössze 0,08 másodperces késleltetést biztosít a tökéletes audiovizuális szinkron érdekében, így még magával ragadóbb élményben lehet részed!

Páratlan hívásminőség
A 6 mikrofonos és AI algoritmussal rendelkező 1MORE Pistonbuds Pro SE fülhallgatók kristálytiszta hívásminőséget garantálnak zajos környezetben is. Ráadásul az aerodinamikus kialakítás minimalizálja a szélzajt, így zökkenőmentesen kommunikálhatsz bárhol is légy.

Tartósság és megbízhatóság
A 1MORE Pistonbuds Pro SE fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 7,5 órás lejátszási időt kínálnak (ANC mód kikapcsolt állapotban) vagy akár 5 órát (ANC mód bekapcsolt állapotban). A töltőtok ezt az időt 30 órára növeli, és mindössze 10 perc gyors töltés további 2 órányi lejátszási időt biztosít.

Intuitív vezérlés
A kényelmes érintőpanelek lehetővé teszik a zene szüneteltetését, hívások fogadását és befejezését, valamint a hangsegédek aktiválását. Felejtsd el a telefonod után való nyúlást!

Ergonómia és kényelem
Az ergonomikus, ferde kialakítás és a puha szilikon fülhallgató-hegyek biztosítják, hogy a 1MORE PistonBuds Pro SE fülhallgatók biztonságosan a füledben maradjanak mozgás közben is. Kényelmesen használhatod edzések alatt is. Aggódsz, hogy intenzív izzadás közben károsodik a készüléked? Nem szükséges – az IPX5 vízállósági minősítés révén gondtalanul edzhetsz a zene ritmusára! Emellett a beépített érzékelők automatikusan szüneteltetik a lejátszást, ha eltávolítod egy fülhallgatót – így nem maradsz le a kedvenc dalaid egyetlen részéről sem!

A csomag tartalma:
- 1MORE Pistonbuds Pro SE vezeték nélküli fülhallgató
- Töltőtok
- Töltőkábel
- Három pár cserélhető fülhallgató-hegy (S, M, L)

Gyártó: 1MORE

Modell: EC305

Impedancia: 16Ω

Frekvenciatartomány: 2,400 GHz - 2,4835 GHz

Bluetooth verzió: 5.3

Bluetooth hatótáv: 10 m

Bluetooth protokoll: HFP / A2DP / AVRCP

Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 43 mAh

Töltőtok akkumulátor kapacitása: 410 mAh

Fülhallgató töltési ideje: 1 óra

Töltőtok töltési ideje: 2 óra

Lejátszási idő: 7,5 óra (ANC mód kikapcsolva); 5 óra (ANC mód bekapcsolva)

Teljes lejátszási idő: 30 óra

Bemenet: 5 V 0,5 A

Maximális kimeneti teljesítmény: 2400-2483,5 MHz, Max. EIRP 6,93 dBm

Üzemi hőmérséklet: 0°C-tól 45°C-ig

Fülhallgató súlya: 4,6 g

Töltőtok súlya: 34,8 g

Összsúly: 44 g

Fülhallgató méretei: 21 x 26 x 29 mm

Töltőtok méretei: 24 x 43 x 62 mm

Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett