Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664933925 Márka: HAYLOU

Haylou S35 ANC vezeték nélküli fejhallgató (fehér)


Cikkszám: S35 White | EAN/Vonalkód: 6971664933925 | Márka: HAYLOU

Haylou S35 ANC vezeték nélküli fejhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Haylou S35 ANC vezeték nélküli fejhallgató (fehér)

A Haylou S35 ANC vezeték nélküli fejhallgató ötvözi a fejlett technológiát, a könnyű használatot és a stílusos dizájnt. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a mozgás szabadságát és a kényelmet, valamint azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a hangminőség terén. Az aktív zajszűréssel (ANC), erős akkumulátorral, intuitív vezérléssel, kiváló minőségű Bluetooth kapcsolatával és további funkcióival ezek a fejhallgatók kiváló választást jelentenek minden felhasználónak.

Aktív zajszűrés (ANC)
A Haylou S35 ANC fejhallgató fejlett aktív zajszűrő technológiával van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet külső zavarok nélkül élvezhesd, ami különösen hasznos zajos környezetben. Az ANC technológia lehetővé teszi a teljes hangélményt a környezettől függetlenül, így tiszta és hibátlan audioélményt biztosítva.

Tartós akkumulátor
A lenyűgöző 600mAh akkumulátor kapacitásának köszönhetően ezek a fejhallgatók akár 60 órás zenehallgatási időt is biztosítanak ANC nélkül, és 40 órát zajcsökkentéssel. Emellett a készenléti idő körülbelül 20 nap. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszabb ideig használják a fejhallgatót anélkül, hogy folyamatosan tölteni kellene.

Intuitív vezérlés
A Haylou S35 ANC fejhallgató praktikus hangvezérlő gombokkal és egy többfunkciós gombbal van felszerelve, amely lehetővé teszi a zenelejátszás, a telefonhívások és a számok közötti váltás egyszerű kezelését. Emellett a második fejhallgató egy érintőpanellel is rendelkezik, ami még intuitívabbá és élvezetesebbé teszi a használatot.

Bluetooth stabilitás
A legújabb Bluetooth 5.2 változatnak köszönhetően ezek a fejhallgatók biztosítják a stabil és gyors kapcsolatot akár 10 méteres távolságban is. Az olyan Bluetooth protokollok, mint az A2DP, az AVRCP és a HFP biztosítják a széles körű eszközökkel való kompatibilitást és garantálják a kiváló minőségű audioátvitelt.

Sokoldalú használat
A Haylou S35 ANC fejhallgató nem csak vezeték nélküli használatra korlátozódik. Az 3,5 mm-es audio bemenettel hagyományos vezetékes fejhallgatóként is használhatod őket. Ez különösen hasznos, ha az akkumulátor lemerül, vagy olyan eszközökhöz, amelyek nem rendelkeznek Bluetooth kapcsolatfunkcióval. Emellett a beépített mikrofon biztosítja a tiszta hangfelvételt a telefonhívások során.

Csomag tartalma:
- Fejhallgató x 1
- Töltőkábel x 1
- Audiokábel x 1
- Használati útmutató x 1

Márka: Haylou
Modell: S35
Szín: Fehér
Kommunikációs hatótáv: 10m
Akkumulátor kapacitás: 600mAh
Működési idő: 60 óra (ANC nélkül), 40 óra (ANC-vel)
Készenléti idő: kb. 20 nap (ANC nélkül)
Bemenet: 5V-1A
Akkumulátor típusa: Lítium-ion Polimer
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 5.2
Bluetooth protokollok: A2DP, AVRCP, HFP

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett