Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664934748 Márka: HAYLOU

Haylou RS5 okosóra (ezüst)


Cikkszám: RS5 Silver | EAN/Vonalkód: 6971664934748 | Márka: HAYLOU

Haylou RS5 okosóra (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Haylou RS5 okosóra (ezüst)
A Haylou RS5 modell elegáns, könnyű és praktikus okosóra, amely tökéletes választás azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a magas funkcionalitást. Ideális azok számára, akik aktív életet élnek, de azok számára is, akik drága időt kívánnak megtakarítani és gördülékenyen szeretnék kezelni munkájukat. Ez a kis készülék minden felhasználó elvárásainak megfelel.

Modern design és tartós kivitelezés
A Haylou RS5 okosóra lenyűgöz ultra-vékony, 2,1 hüvelykes HD képernyőjével. Az óra kiváló vizuális élményt nyújt és rendkívül érzékeny érintést, amely lehetővé teszi a média kényelmes böngészését a legmagasabb minőségben. A felhasználó testének és az okosóra házának 75%-os aránya maximális kényelmet biztosít viselés közben. Ezen kívül, a magas minőségű repülőgép-ipari fémekből készült Haylou RS5 nem csak stílusos, de rendkívül könnyű is - mindössze 51 grammot nyom, és fémszállal ölelt házával kombinálja az eleganciát és a tartósságot, így tökéletes kiegészítő minden alkalomra.

Személyre szabhatóság és kényelem
A Haylou RS5 több mint 150 személyre szabható óralapot kínál, beleértve a sportos, technológiai vagy rajzfilm témákat. Ez lehetővé teszi, hogy az óra megjelenését a saját stílusához és hangulatához igazítsa. Ezen kívül, az okosóra widgetjeinek személyre szabhatósága lehetővé teszi az időjárás, naptár, napi tevékenységek és egyéb funkciók gyors elérését anélkül, hogy meg kellene nyitni egy alkalmazást.

Kommunikáció és biztonság
A Bluetooth technológia segítségével történő hívásfogadás és a beépített audio chip Hi-Fi minőségű hívásokat biztosít. Az óra emellett gondoskodik a biztonságáról is, lehetővé téve vészhelyzeti hívások gyors indítását és a legközelebbi családtagok elérhetőségi adatainak megjegyzését. Ez a képesség rendkívül hasznos minden helyzetben. Emellett az okosóra beépített hangasszisztenssel van felszerelve, amely támogatja a hívások indítását, riasztások beállítását, időjárás és idő ellenőrzését, így a Haylou RS5 rendkívül funkcionális eszköz a mindennapi használatra.

Fizikai aktivitás támogatása és egészségvédelem
Az okosóra több mint 150 különböző fizikai tevékenység nyomon követését kínálja, például futás, síelés és túrázás. A végrehajtott fizikai tevékenységek pontos adatainak rögzítése lehetővé teszi az előrehaladás és az eredmények jobb nyomon követését. Emellett a Haylou RS5 egész nap figyelemmel kíséri az egészségét, nyomon követi a SpO2 szintjét, méri a pulzusát, figyeli az alvását, stressz-szintjét és menstruációs ciklusait, sőt az érzelmeit is. Megbízható eszköz az egészsége és jólléte érdekében.

Hosszú akkumulátor élettartam
Alacsony energiafogyasztású rendszerének köszönhetően a Haylou RS5 akár 9 napig képes megszakítás nélkül működni teljes töltéssel, és 15 napig energiatakarékos módban. Ez tökéletes azok számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a kiváló készülék teljesítményt.

Vízállóság és további funkciók
Az okosóra IP68 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi az óra használatát a strandon vagy a medencénél. További funkciók, mint például a légzés-tanítás, zenevezérlés, bejövő szöveges üzenetek értesítései és a közelgő telefonhívások emlékeztetői teszik a Haylou RS5-t sokoldalú és praktikus eszközzé mind a munkában, mind a mindennapi használat során.

Tartozékok:
- óra
- szilikon szíj
- fonott szíj
- töltőkábel
- használati útmutató

Gyártó: Haylou
Modell: RS5
Szín: ezüst
Operációs rendszerek: Android 6.0 és újabb, iOS 11.0 és újabb
Kapcsolódás: Bluetooth
Képernyő frissítési gyakoriság: 60Hz
Méretek: 50.5 x 38.5 x 10.5 mm
Súly: 51 g
Képernyő: 2,01" AMOLED
Felbontás: 410x502
Vízállóság: IP68
Akkumulátor teljesítmény: Körülbelül 3 nap AOD módban, 9 nap normál módban, 20 nap Life módban
Akkumulátor kapacitás: 300mAh
Anyag: Szilikon (szíj), fém (keret)
Dedikált applikáció: Haylou Fun

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett