Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664933963 Márka: HAYLOU

Haylou GT1 2023 TWS Vezeték nélküli Fülhallgató Fekete


Cikkszám: 6971664933963 | EAN/Vonalkód: 6971664933963 | Márka: HAYLOU

Haylou GT1 2023 TWS Vezeték nélküli Fülhallgató Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Haylou GT1 2023 a népszerű GT1 2022 továbbfejlesztett modellje, fejlett zajszűréssel, a legújabb Bluetooth 5.3 verzióval és mindössze 65 ms késleltetéssel.

A fülhallgatók a legelterjedtebb AAC kodeket is tartalmazzák a legjobb hangminőség érdekében, akár 22 órás akkumulátor-élettartammal a töltőtokban, és hihetetlenül könnyű, mindössze 3,9 gramm súlyúak darabonként.

A legfejlettebb vezeték nélküli átvitel

Ez akár a Bluetooth 5.3 verziójának is nevezhető, amely még jobb hangátvitelt biztosít, rendkívül alacsony fogyasztás mellett, hogy maximalizálja mind a telefon, mind a fülhallgató üzemidejét, és kiváló védelmet nyújt az idegen források interferenciája ellen.

Soha nem volt még ilyen egyszerű a telefonhoz való csatlakozás

A fülhallgatók kivétele után automatikusan csatlakoznak egymáshoz és villámgyors kapcsolaton keresztül a telefon Bluetooth-jához. Használhatod őket sztereó módban, amikor mindkét fülhallgatót, de külön is, például kéz nélküli módhoz.

Villámgyors válaszidő

A 65 ms késleltetéssel, vagy ha úgy tetszik, hangkésleltetéssel a piacon az élmezőnyben vannak. Nem csak a zene lejátszására használhatod őket, hanem számítógéppel vagy telefonnal, játékra is.

Meglepő hangzás

Beépített 7,2 mm-es kompozit Hi-Fi átalakítóval az AAC kodek mellett HD hangminőség érdekében bárhol. Meglepő basszus, gyönyörűen tiszta és elkülönülő középhangok és tiszta magas hangok. Mind ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezd kedvenc dalaidat bárhol, és a beszéd kristálytisztán szólaljon meg.

Nem csak zenehallgatásra

A beépített mikrofonnak és az intelligens zajszűrésnek köszönhetően kényelmesen telefonálhatsz. Biztos lehetsz benne, hogy a másik fél váratlanul tisztán és érthetően hall, és a másik fél úgy érzi, mintha egymás mellett állnátok.

Egy dizájnos darab, amely nagyszerűen használható

És végül, de nem utolsósorban, a fülhallgatók formája, amely tökéletesen illeszkedik, és hosszú órák után sem nyom. A három méretű szilikon fülpárnák tökéletesen illeszkednek a fülbe, blokkolva a környezeti zajokat, így teljes mértékben élvezheted kedvenc zenédet.

A jövő érintésvezérelve

Csak érintsd meg a fülhallgatót az előre- vagy visszalépéshez, vagy a telefonhívás fogadásához és befejezéséhez. Nincsenek gombok, csak egy gyengéd érintés és kész.

A fülhallgatók csatlakoztathatók Android vagy iOS operációs rendszerű telefonokhoz, valamint Bluetooth-képes számítógépekhez vagy otthoni Hi-Fi rendszerekhez. Az USB-C csatlakozó biztosítja a töltést.

Tulajdonságok

- Bluetooth 5.3
- USB-C töltő csatlakozó
- vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága akár 10 méter
- egy töltéssel akár 5,5 óra üzemidő
- töltőtokkal kombinálva egy töltéssel akár 22 óra üzemidő
- fülhallgató akkumulátorának kapacitása 35mAh
- töltőtok akkumulátorának kapacitása 310mAh
- töltési idő akár 2 óra
- támogatott protokollok: SBC-AAC/A2DP/AVRCP/HFP/HSP

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett