Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119067991 Márka: havit

Havit TW969 TWS fülhallgató (fekete)


Cikkszám: TW969 | EAN/Vonalkód: 6939119067991 | Márka: havit

Havit TW969 TWS fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Játssz zenét, telefonálj és élvezd a kedvenc szórakozásaidat bárhol, bármikor a Havit TW969 segítségével! A 8 mm-es meghajtókkal felszerelt vezeték nélküli fülhallgatók kiváló minőségű hangot biztosítanak, amely minden hangot tökéletesen visszaad. A töltőtokkal együtt akár 23 órán keresztül is használhatók, és a Bluetooth 5.3 lehetővé teszi a szabad mozgást. Kompakt méretük és könnyű kialakításuk révén tökéletes mindennapi társaid.

Készülj fel a fantasztikus minőségű hangzásra
Most többet hallhatsz! A 8 mm-es meghajtókkal felszerelt fülhallgatók lenyűgöző tisztaságú és mélységű hangzást biztosítanak, lehetővé téve, hogy minden részletet meghallj kedvenc zenéidből. Függetlenül a zenei műfajtól, ezek a fülhallgatók bármilyen hangot úgy adnak vissza, hogy az magával ragad a zene világába.

Beszélj zavaró hatások nélkül
Koncentrálj a beszélgetésedre, anélkül hogy a háttérzajok zavarnának! A Havit TW969 fülhallgatók dupla mikrofonnal rendelkeznek, amelyek fejlett környezeti zajcsökkentést alkalmaznak. Ez biztosítja, hogy a beszélgetéseid kristálytiszták legyenek, bárhol is vagy.

Merülj el a virtuális világban
A Havit TW969 fülhallgatók játékmódot is kínálnak, amely mindössze 60 ms késleltetést biztosít. Ezáltal zökkenőmentes játékmenetet élvezhetsz, és azonnal reagálhatsz minden hangra! Ráadásul a játékmód aktiválása rendkívül egyszerű - csak kattints háromszor az érintőpadra, és urald a virtuális világot.

Intelligens vezérlés
A TW969 intelligens érintőpadokkal rendelkezik, amelyek az egyszerű és intuitív zene- és telefonhívás-vezérlést teszik lehetővé. Szeretnél számot váltani? Vagy esetleg meg kell változtatnod a fülhallgató módját? Egyszerűen koppints az érintőpadra, hogy továbblépj a következő számra, vagy kapcsold be a játékmódot - mindezt anélkül, hogy ki kellene venned a telefonodat a zsebedből!

Stabil kapcsolat
Felejtsd el a késéseket és zavarokat! A fülhallgatók a legújabb Bluetooth 5.3 technológiai szabványt használják, ami nemcsak gyors és stabil kapcsolatot jelent, hanem sokkal hatékonyabb energiafelhasználást is. Így hosszú akkumulátor élettartamot élvezhetsz!

Kedvenc zenéid hosszú időn keresztül
Hagyd, hogy a zene egész nap elkísérjen! A fülhallgatók akár 7,5 órás lejátszási időt biztosítanak normál módban, és a mellékelt töltőtokkal ez az idő akár 23 órára is megnövelhető. A fülhallgatók töltése mindössze 1,5 órát vesz igénybe, így hamarosan újra élvezheted a kedvenc dalaidat!

A csomag tartalma
- fülhallgatók
- töltőtok
- cserélhető gumipántok x3

Gyártó: Havit

Modell: TW969

Szín: Fekete

Meghajtók: ∅ 8mm

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótávolság: 10 m

Működési idő:
Zene lejátszás: 7,5 óra (normál mód), 6 óra (játékmód)
Telefonhívások: 5,5 óra
Töltőtokkal: 23 óra

Fülhallgató töltési ideje: 1,5 óra

Töltőtok töltési ideje: 2 óra

Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 40 mAh x2

Töltőtok akkumulátor kapacitása: 300 mAh

Fülhallgató méretei: 19,5 x 17 x 21,3 mm

Töltőtok méretei: 48 x 48 x 29,5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett