Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119075767 Márka: havit

Havit KB884L fehér mechanikus gamer billentyűzet


Cikkszám: KB884L | EAN/Vonalkód: 6939119075767 | Márka: havit

Havit KB884L fehér mechanikus gamer billentyűzet


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Havit KB884L Mechanikus Gamer Billentyűzet (Fehér)

Készülj fel a csúcsminőségű játékélményre a Havit KB884L segítségével! Ez a billentyűzet 83 kulccsal rendelkezik, melyek kivételesen hosszú élettartamukról ismertek. A roll-over funkció lehetővé teszi az egyidejű billentyűleütéseket, ezáltal még nagyobb pontosságot biztosít a játék során. Egy kis kijelző tájékoztatja az eszköz állapotáról, a kompakt dizájn pedig RGB háttérvilágítással lenyűgözi a játékrajongókat.

Precíz Mozgás, Hihetetlen Teljesítmény

A billentyűzet 83 kulccsal van felszerelve, melyek élettartama akár 50 millió kattintás, és készen állnak a hosszas intenzív játékra. A precíz mechanikus kapcsolók villámgyors és pontos mozgásokat biztosítanak, a billentyűk azonnal reagálnak a parancsaidra. A roll-over funkció, mely lehetővé teszi az egyidejű billentyűleütéseket, növeli a produktivitást munka közben vagy kedvenc játékaid során.

Információk Egy Kézmozulatnyira

A Havit KB884L beépített 1,06 hüvelykes TFT-LCD kijelzővel rendelkezik, amely teljes irányítást biztosít az eszköz állapotáról. Ennek köszönhetően gyorsan ellenőrizheted az aktuálisan kiválasztott színt, világítási effektet, fényerőt, hangerőt és nyelvet. Minden szükséges információ egy kézmozdulatra van – csak nézz a kijelzőre.

Különböző Igényekre Tervezve

A Havit KB884L billentyűzet kialakítása csökkenti a zajt intenzív használat során, miközben növeli a kényelmet. A makró programozással személyre szabhatod a billentyűket egyéni igényeidnek és játékstílusodnak megfelelően, ami még hatékonyabb játékmenetet eredményez. Továbbá, a billentyűzet lehetővé teszi a gyors kapcsolócserét, így tovább testreszabhatod a teljesítményét.

Még Nagyobb Belemélyedés

Mostantól minden játékmenet színpompás és feledhetetlen élményekkel lesz tele. A billentyűzet színes RGB háttérvilágítással van felszerelve, amelyet könnyedén személyre szabhatod az igényeidnek megfelelően. A világítási effektek beállításával egyedi hangulatot teremthetsz minden játék során! Továbbá, a kompakt dizájn révén a Havit KB884L nem foglal sok helyet az íróasztalon.

Gyártó: Havit

Modell: KB884L

Szín: Fehér

Billentyűk élettartama: 50 millió kattintás

Billentyűk száma: 83

Háttérvilágítás: Igen, RGB

Interfész: USB

Kábel hossza: 180 cm

Méretek: 348 x 140 x 45 mm

Üzemi feszültség: 5V±0.5V

Üzemi áram: 280 mA

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett