Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119027124 Márka: havit

Havit I62 Bluetooth fejhallgató Fehér


Cikkszám: I62-WHITE | EAN/Vonalkód: 6939119027124 | Márka: havit

Havit I62 Bluetooth fejhallgató Fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Merülj el a Havit I62 vezeték nélküli fejhallgatókkal a korlátlan hangzás világában! Mély basszust és tiszta hangzást nyújtanak, amelyek lehetővé teszik, hogy meghallj minden részletet kedvenc zenéidben. Egyetlen töltéssel akár 8 órán keresztül használhatók, és a könnyen összecsukható kialakításuknak köszönhetően bárhová magaddal viheted őket.

Kiváló hangzás
Fedezz fel egy új dimenziót a hangzásban, és élvezd a zenét, mint még soha! A 40 milliméteres meghajtókkal felszerelt fejhallgatók garantálják a mély basszust és tiszta hangzást, függetlenül a zenei műfajtól. Most még nagyobb élményt nyújt a zenehallgatás.

Akár 8 órás üzemidő
A Havit I62-vel a zene órákon át veled lesz! A beépített 400 mAh akkumulátor lehetővé teszi akár 8 órányi lejátszást vagy telefonhívást. Ez azt jelenti, hogy elindulhatsz egy utazásra, kezdheted a hosszú munkanapot, vagy töltheted a délutánt sétával anélkül, hogy aggódnál a gyors lemerülés miatt. Amikor itt az idő a feltöltésre, mindössze 2,5 óra elegendő ahhoz, hogy újra élvezhesd kedvenc dallamaid.

Válaszd ki, hogyan csatlakozol
Hallgasd kedvenc zenéid, podcastjaid, vagy nézd meg a filmeket korlátozások nélkül, bárhol is vagy. A Havit I62 Bluetooth 5.1 csatlakozást használ, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít az általad választott eszközökkel, akár 10 méteres távolságig. Rendelkezik egy 3,5 mm-es audio porttal is, így akkor is hallgathatod a dalokat, ha az akkumulátor lemerül, vagy csatlakoztathatod olyan eszközökhöz, amelyek nem támogatják a Bluetooth-t.

Kényelem a legmagasabb szinten
A Havit fejhallgatókat úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak még órákig tartó használat során is. Az ergonomikus kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fülbe, megszüntetve a kényelmetlenséget, és puha fülpárnáik kiválóan szigetelik a külső zajokat. Az összecsukható dizájnnak köszönhetően most olyan fejhallgatóid vannak, amelyeket bárhová magaddal vihetsz – nagyszerű választás utazáshoz.

Mindig kapcsolatban
Maradj kapcsolatban szeretteiddel, barátaiddal és munkatársaiddal, bárhol is vagy. A fejhallgató lehetővé teszi a telefonhívások lebonyolítását anélkül, hogy a telefont a kezedben kellene tartanod. 103dB ± 3dB érzékenységű mikrofonjukkal a beszélgetéseid kristálytiszták lesznek, még zajos környezetben is.

Gyártó: Havit

Modell: I62

Szín: Fehér

Bluetooth-verzió: 5.1

Hatótáv: Akár 10 m

Meghajtók: Φ40 mm

Mikrofon érzékenysége: 103±3dB

Üzemidő: Akár 8 h

Töltési idő: Kb. 2,5 h

Készenléti idő: Akár 180 h

Akkumulátor kapacitás: 400 mAh

Súly: 200 g

Méretek: 172 x 80 x 176 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett