Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119065164 Márka: havit

Havit H2002E-BG játékos fejhallgató


Cikkszám: H2002E-BG | EAN/Vonalkód: 6939119065164 | Márka: havit

Havit H2002E-BG játékos fejhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Havit H2002E gamer fejhallgató
Fedezze fel a hangzás kiválóságát és kényelmét a HAVIT H2002E gamer fejhallgatóval. Ideális választás játékrajongók számára, ezek a fekete fejhallgatók kiváló hangminőséget, kényelmet és sokoldalúságot kínálnak, hogy minden játékélmény izgalmasabb legyen. Hosszú távú kényelemre és kivételes hangtisztaságra tervezve, ezek a fejhallgatók elengedhetetlen kiegészítői minden játékosnak.

Állítható fejpánt és kényelem
A HAVIT H2002E fejhallgató állítható fejpánttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést minden felhasználó számára. Ez a funkció nemcsak nagyobb kényelmet biztosít, hanem jobb illeszkedést is, ami elengedhetetlen a hangminőség és a hatékony zajszigetelés szempontjából.

Nagy kompatibilitás
A 3,5 mm-es univerzális mini jack csatlakozónak köszönhetően ezek a fejhallgatók számos eszközzel kompatibilisek. Ez a sokoldalúság ideálissá teszi őket olyan játékosok számára, akik különböző platformokat használnak, a konzoloktól a PC-kig.

Kiváló minőségű, mindenirányú mikrofon
A levehető, mindenirányú mikrofon kulcsfontosságú funkció azok számára, akik teljes kontrollt szeretnének a játékon belüli kommunikáció felett. A mikrofon nagy érzékenysége és hangtisztasága biztosítja, hogy minden parancs és megjegyzés tisztán hallható legyen a többi játékos számára.

Intuitív hangvezérlés
A fejhallgató kábelén található kapcsoló lehetővé teszi a hangerő egyszerű beállítását és a mikrofon be- és kikapcsolását. Ez a funkció gyors és kényelmes vezérlést biztosít, lehetővé téve a hangbeállítások módosítását a játék megszakítása nélkül.

Kényelmes fülkagylók és könnyű kialakítás
A puha fehérje bőr fülkagylók és a könnyű kialakítás rendkívül kényelmessé teszik a HAVIT H2002E fejhallgatót még hosszú játékmenetek alatt is. Ez a kényelem felbecsülhetetlen, különösen akkor, ha a játék fókuszálást és hosszú távú elkötelezettséget igényel.

Márka: Havit

Modell: H2002E

Szín: Fekete-zöld

Hangszórók: 50mm

Impedancia: 32Ω15%

Érzékenység: 114±3dB

Frekvencia válasz: 20Hz-20kHz

Mikrofon: 6.0x2.7mm

Típus: Mindenirányú

Mikrofon érzékenység: -42±3dB

Kábel hossz: 2.0m±10%

Csatlakozó: 3,5mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett