Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489606714 Márka: Habotest

Habotest HT650B lézeres pirométer LCD kijelzővel


Cikkszám: HT650B | EAN/Vonalkód: 5907489606714 | Márka: Habotest

Habotest HT650B lézeres pirométer LCD kijelzővel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Habotest HT650B Infravörös Hőmérő

A HT650B érintésmentes infravörös hőmérő pontos és gyors mérést biztosít - kevesebb mint 0,5 másodperc alatt eredményt kap. Könnyen használható és praktikus - használata nem okoz majd problémát. Az eszköz hőmérséklet-határérték riasztással és színes LCD kijelzővel van felszerelve. Számos alkalmazásban hasznos lehet. Az üzemeltetéséhez 2 darab AAA 1,5V-os elemre van szükség.

Gyors és pontos mérés
A HT650B infravörös hőmérő lehetővé teszi az érintésmentes méréseket -50°C-tól 550°C-ig vagy -58°F-től 1022°F-ig. A használata rendkívül egyszerű - csak irányítsa a kiválasztott tárgyra és nyomja meg a gombot. A 12 mérési pont magas pontosságot biztosít.

Színes kijelző - kényelmes információ-hozzáférés
A beépített LCD kijelző könnyen használhatóvá teszi a hőmérőt. Biztosítja a legfontosabb információkat. Olvashatja a mérési eredményeket, az akkumulátor állapotát és a maximális értékeket, többek között. Tiszta és színes, ezáltal még praktikusabbá teszi a HT650B-t.

Számos felhasználási lehetőség
A széles hőmérsékleti tartomány számos alkalmazásban lehetővé teszi az eszköz használatát. Segítségével ellenőrizheti, hogy milyen meleg vagy hideg a legkülönbözőbb tárgyak. CPU ház? Víz a vízforralóban? Vagy talán egy zacskó jég? A HT650B minden helyzetben pontos eredményeket ad.

Még több kényelmi funkció
Ez a Habotest infravörös hőmérő előnyeinek sora még nem ér véget. Az eszköz egy kis LED jelzővel van felszerelve, amely pirosan világít, ha a hőmérséklet-határérték meghaladott. A HT650B-nek kényelmes gombjai is vannak, amelyekkel beállításokat, módokat vagy háttérvilágítást lehet váltani. Könnyű és kényelmes - használata a legkisebb erőfeszítés nélkül is megoldható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett