Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489607797 Márka: Habotest

Habotest HT101 érintésmentes feszültség- és fázisvizsgáló


Cikkszám: HT101 | EAN/Vonalkód: 5907489607797 | Márka: Habotest

Habotest HT101 érintésmentes feszültség- és fázisvizsgáló


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5280 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Habotest HT101 érintésmentes feszültség- és fázisvizsgáló pontos mérést és biztonságos használatot biztosít. Az eszköz LCD kijelzővel és érzékenységállító gombbal van felszerelve, ami kényelmessé teszi a használatát. Ellenőrzési pontok azonosítására, valamint aktív és inaktív kábelek felismerésére egyaránt alkalmas. Automatikusan kikapcsol 3 perc tétlenség után. A beépített LED zseblámpa megkönnyíti a munkát sötét helyeken. Az eszközt 2 darab AAA 1,5 V-os elem működteti.

Pontos mérés
A HT101 lehetővé teszi a precíz, érintésmentes mérést. Az érzékenységet a beépített gombbal lehet szabályozni. A feszültségmérés tartománya 12-1000V és 48~1000V között van. Az érzékelő az azonosítási pontokat is felismeri, így számos alkalmazásra alkalmas.

Aktív és inaktív kábelek felismerése
Az érzékelő intelligensen azonosítja az aktív és inaktív kábeleket. Kettős riasztóval rendelkezik - vizuális és hangjelzési formában. Egyszerűen helyezze az eszközt a vezeték felületéhez. A zöld színű kijelző és lassú hangjelzés inaktív kábelt jelez. A piros színű kijelző és nagyon gyors riasztás pedig aktív kábelt jelent.

Kényelmes és biztonságos használat
Az olvasható LCD kijelző biztosítja a legfontosabb információkat. A HT101 beépített LED zseblámpával is rendelkezik, így az eszköz sötét helyiségekben is használható. Nem kell aggódni az akkumulátor gyors lemerülése miatt sem, mivel az érzékelő 3 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol. Az alacsony töltöttségi szintet egy jelző figyelmezteti.

Kompakt, hordozható és könnyen kezelhető
Az eszköz kompakt és könnyen hordozható. Az egyszerűen elérhető gombok lehetővé teszik a gyors és könnyű bekapcsolást, kikapcsolást és érzékenység szabályozást. A beépített klip segítségével a HT101 könnyen rögzíthető ruházathoz, táskához vagy hátizsákhoz, így a szállítás is rendkívül egyszerű.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett