Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339210755 Márka: GUESS

Guess Zip 4G Triangle tok - kék


Cikkszám: GUE003690-0 | EAN/Vonalkód: 3666339210755 | Márka: GUESS

Guess Zip 4G Triangle tok - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Zip 4G Triangle telefontok. Egy divatos és elegáns telefontok a híres Guess divatház aláírásával. Évtizedek óta a Guess márka azonosítható a legmagasabb minőséggel és kiváló tervezéssel. A készülék biztonsága és egyedi megjelenése érdekében egy gyönyörű kollekció készült, amely lenyűgözi esztétikájával, stílusával és precíz kidolgozásával.

Klasszikus Guess motívum: A Zip 4G Triangle kollekció telefontokját arany 4G logó jellemzi, mely a Saffiano bőr luxus textúrájába van nyomtatva - egy rendkívül tartós anyag, amely ellenáll a sérüléseknek és különféle deformációknak. A jellegzetes motívum nagyon dekoratív, és luxust és kifinomultságot sugároz. Az arany szerelvények exkluzív karaktert adnak ennek a kiegészítőnek.

Állítható pánt: A kiegészítőt állítható pánttal szerelték fel, amely könnyen meghosszabbítható vagy rövidíthető. Te döntöd el, hogy a táskát vállon vagy nyakban szeretnéd viselni.

Gyors és könnyű záródás: A táska úgy lett kialakítva, hogy még egy kisgyerek is könnyen használhassa. A zárása nagyon egyszerű - csak húzd be a cipzárt. És kész is!

Nagy Guess logó: Ezen kívül minden táskát egy nagy, nagyon jellegzetes háromszög alakú logó díszít - a patch megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős. A táskát a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Zip 4G Triangle
Típus: Telefontok
Anyag: Műbőr
Méret: 19 x 12 x 3,8 cm
Zsebek száma: 1 nagy
Szín: Kék
Kompatibilitás: Mobiltelefonok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett