Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339210731 Márka: GUESS

Guess Zip 4G Triangle táska - fekete


Cikkszám: GUE003688-0 | EAN/Vonalkód: 3666339210731 | Márka: GUESS

Guess Zip 4G Triangle táska - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Telefon táska Guess Zip 4G Triangle Egy divatos és elegáns telefontáska, amelyet a híres Guess divatház jegyez. A Guess márka évtizedek óta a legmagasabb minőséggel és kiváló dizájnnal azonosítható. A készülék biztonságának és egyedi megjelenésének biztosítása érdekében egy gyönyörű kollekció készült, amely esztétikájával, stílusával és precíz kidolgozásával lenyűgöz.

Klasszikus Guess motívum A Zip 4G Traingle kollekció telefontáskája arany 4G logóval rendelkezik, amely a luxus textúrájú Saffiano bőrre van nyomtatva - egy rendkívül tartós anyag, amely ellenáll a sérüléseknek és különféle deformációknak. A jellegzetes motívum nagyon dekoratív és luxust, valamint kifinomultságot sugároz. Az arany szerelvények exkluzív jellegűvé teszik ezt a kiegészítőt.

Állítsa be a pánt hosszát az igényeinek megfelelően A kiegészítő állítható pánttal van felszerelve, amely könnyen meghosszabbítható vagy lerövidíthető. Az Ön döntése, hogy a táskát a vállán vagy a nyakában szeretné viselni.

Gyors és egyszerű zárás A táskát úgy tervezték, hogy még egy kisgyermek is használni tudja. A zárás nagyon egyszerű - csak húzza fel a cipzárt. És ennyi!

Nagy Guess logó Továbbá minden táskát egy nagy, nagyon jellegzetes logóval díszítettek, amely háromszög alakú - az embléma szintén a kiváló minőség és a termékek hitelességének megerősítése, amelyért ez a híres márka felelős. A táskát a Guess márka licence alapján gyártották.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Zip 4G Triangle Típus: Telefon táska Anyag: Műbőr Méretek: 19 x 12 x 3.8 cm Rekeszek száma: 1 nagy Szín: Fekete Kompatibilitás: Mobiltelefonok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett