Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339149321 Márka: GUESS

Guess szilikon Script Metal Logo & Frame tok iPhone 15 - fekete


Cikkszám: GUE003350-0 | EAN/Vonalkód: 3666339149321 | Márka: GUESS

Guess szilikon Script Metal Logo & Frame tok iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess szilikon Script Metal Logo & Frame. Ha egy praktikus, mégis stílusos és esztétikailag kellemes tokot keres iPhone-jához, a Silicone Script Metal Logo & Frame kollekció tökéletes választás lesz. Ezek a tokok elegáns és rangos megjelenést biztosítanak, miközben maximális védelmet nyújtanak okostelefonjának.

Masszív szerkezet: Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak a gyártásához. A tok kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. Az erős és kemény polikarbonát (hátlap) és a rugalmas TPU (oldalak) kombinációja biztosítja a könnyű telepítést. A tok tetején található finom szilikon biztos fogást és kellemes tapintást garantál. Az extra látványos hatások mellett a tok biztosítja a telefon védelmét a nem kívánt karcolások és sérülések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges esések hatását, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől.

Arany kiegészítők exkluzív jelleget kölcsönöznek: A tok pasztell rózsaszín színe tökéletesen illeszkedik a nőies stílushoz, egyedi karaktert adva neki. A vintage stílusú arany, fém Guess logó remekül mutat a rózsaszín háttéren. A logó nemcsak gyönyörű dísze ennek a kollekciónak, hanem megerősíti a termék hitelességét és legmagasabb minőségét is. Ennek a toknak további dekoratív elemei az integrált gombfedők és a kamera lencséjének kerete ugyanazon arany színben - ez az egyedi kombináció nem csak nagyon elegánssá, hanem rendkívül divatossá is teszi a tokot. Termék licenc alapján a Guess-től.

Műszaki adatok:
Kollekció: Silicone Script Metal Logo & Frame
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/ Szilikon/ Mikroszálas
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett