Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339149185 Márka: GUESS

Guess Szilikon Script Fém Logó & Keret tok iPhone 15-hez - rózsaszín


Cikkszám: GUE003293-0 | EAN/Vonalkód: 3666339149185 | Márka: GUESS

Guess Szilikon Script Fém Logó & Keret tok iPhone 15-hez - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Szilikon Script Fém Logó & Keret

Ha praktikus, ugyanakkor stílusos és esztétikailag tetszetős tokot keres iPhone-jához - a Szilikon Script Fém Logó & Keret kollekció tökéletes választás lesz. Ezek a tokok elegáns és előkelő megjelenést biztosítanak, miközben maximális védelmet nyújtanak okostelefonjának.

Masszív konstrukció

Ennek a kollekciónak a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. Az erős és kemény polikarbonát (hátsó rész) és rugalmas TPU (oldalak) kombinációja biztosítja az egyszerű telepítést. A tok tetején található finom szilikon biztosítja a biztos fogást és kellemes tapintást. A rendkívüli vizuális hatások mellett a tok garantálja a telefon biztonságát a nem kívánt karcolásokkal és sérülésekkel szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között.

Arany kiegészítők egyedivé teszik

A tok pasztell rózsaszín színe tökéletesen illeszkedik a nőies stílushoz, és egyedi karaktert kölcsönöz neki. A vintage stílusú arany, fém Guess logó nagyszerűen mutat a rózsaszín háttér előtt. A logó nemcsak gyönyörű díszítése ennek a kollekciónak, hanem a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét is igazolja. A tok további dekoratív elemei az integrált gombfedők és a kamera lencséje körüli arany színű keret - ez az egyedülálló kombináció nemcsak nagyon elegánssá, hanem rendkívül divatossá is teszi a tokot.

A terméket a Guess licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Szilikon Script Fém Logó & Keret
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/ Szilikon/ Mikroszálas
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett