Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172824 Márka: GUESS

Guess Sequin Script Metal tok iPhone 13 Pro Max - fekete


Cikkszám: GUE003154-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172824 | Márka: GUESS

Guess Sequin Script Metal tok iPhone 13 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Sequin Script Metal
A Sequin Script Metal kollekció tokja rendkívül avantgárd díszítést kínál iPhone-jának – ennek köszönhetően a telefon minden mozdulatával ragyogni fog. Ez az egyedi védőtok-sorozat a divat és az új trendek meghatározója az okostelefon tokok világában. A Sequin Script Metal lenyűgöz kifejező dizájnjával és luxus jellegével – tökéletes választás azoknak, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Ragyogj és vonzd a figyelmet
A tokok eredeti alternatívát kínálnak az egyszerű, egyhangú tokokkal szemben. Figyelemreméltó dizájnjuk több száz csillogó flitterre épül, amelyek ragyogóvá teszik telefonját, mint a legfényesebb csillag az éjszakai égen. Ez az exkluzív sorozat azoknak a nőknek szól, akik szeretnének kitűnni a tömegből és sugározni a sofisztikált ragyogást és eleganciát. A divatos flittereknek köszönhetően iPhone-ja hétköznapi stílusának luxus kiegészítőjévé válik. Az egészet egy vintage stílusú fém Guess logo egészíti ki, amely nemcsak a hitelesség garanciája, hanem a termék legmagasabb minőségének szimbóluma is.

Masszív szerkezet biztosítja az erős védelmet
A stílusos védőtok egyedi megjelenésén túl védelmet is nyújt a károsodások ellen. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amely a hátoldalon kemény polikarbonáttal van megerősítve. A tok tökéletesen illeszkedik, gombfedéllel és port kivágásokkal rendelkezik, és nem okoz akadályt a készülék mindennapi használatában. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kap iPhone-jához, hanem olyan védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezze azt.

A terméket a Guess márka engedélyével gyártják.

Műszaki adatok
Kollekció: Sequin Script Metal
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett