Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339176167 Márka: GUESS

Guess Sequin Script Metal tok iPhone 13 Pro / 13 - lila


Cikkszám: GUE003161-0 | EAN/Vonalkód: 3666339176167 | Márka: GUESS

Guess Sequin Script Metal tok iPhone 13 Pro / 13 - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Sequin Script Metal

A Sequin Script Metal kollekció mindent megad, amire iPhone-ja vágyik, hogy ragyogjon és egy avantgárd tokká váljon, amely megváltoztatja telefonja megjelenését. Ez az egyedi védőtok sorozat a divat és az új trendek meghatározója az okostelefon tokok világában. A Sequin Script Metal kifejező dizájnjával és luxus karakterével lenyűgöz - tökéletes választás azoknak, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Ragyogj és vonzd magadra a figyelmet

A tokok eredeti alternatívát kínálnak a hagyományos, monoton tokokkal szemben. A figyelmet felkeltő dizájn alapja a több száz csillogó flitter, amelyektől telefonod úgy fog ragyogni, mint a legfényesebb csillag az éjszakai égbolton. Ez az exkluzív sorozat azoknak a nőknek szól, akik ki akarnak tűnni a tömegből és sugározni a ragyogást és az eleganciát. A divatos flittereknek köszönhetően iPhone-od luxus kiegészítővé válik a mindennapi stílusban. Az egészet egy Guess logóval ellátott fém folt teszi teljessé vintage stílusban, ami nemcsak az eredetiséget garantálja, hanem a termék legmagasabb minőségének szimbóluma is.

Masszív kivitel, erős védelem

A stílusos védőtok egyedi megjelenése mellett védelmet nyújt a sérülések ellen is. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amelyet a hátoldalon kemény polikarbonát erősít meg. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombborítással és portkivágással rendelkezik, és nem jelent akadályt a készülék mindennapi használatában. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kap az iPhone-hoz, hanem olyan védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezze a készüléket. A termék a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: Sequin Script Metal
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro / 13 6.1"

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, hogy az iPhone 13 esetén a kamerának nagyobb kivágás lesz, ez nem reklamálható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett