Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339155919 Márka: GUESS

Guess Saffiano MagSafe tok iPhone 15 Plus - lila


Cikkszám: GUE003310-0 | EAN/Vonalkód: 3666339155919 | Márka: GUESS

Guess Saffiano MagSafe tok iPhone 15 Plus - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Saffiano MagSafe
Luxus iPhone tok egyedi dizájnnal, amelyet a neves Guess divatházzal együttműködve terveztek. Kiváló választás a modern kiegészítők kedvelőinek. Nélkülözhetetlen kiegészítő azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, és elegánsan kívánnak kinézni, miközben biztosítják okostelefonjuk teljeskörű védelmét.

Masszív kialakítás
Ez az elegáns tok nem csak a használó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütésekkel szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli a lehetséges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

Az innovatív tok dizájn alapja a tartós poliuretán, amely nem csak a mindennapi kopással szembeni ellenállást biztosítja, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését is.

A luxus érintése
A kollekció különlegességét a Saffiano ökobőr finom textúrája hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Egyedi elem a tokra varrt Guess logó patch, amely arany színével kiemeli a kollekció exkluzív jellegét, igazolva annak hitelességét és legmagasabb minőségét.

MagSafe technológiával kompatibilis
Érdemes figyelembe venni a rendkívül praktikus mágneses gyűrűt, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, és amely a tokra van helyezve. Ennek köszönhetően vezeték nélkül és gyorsan feltöltheti a készüléket, biztosítva a mindennapi kényelmet és funkcionalitást.

Ez nem csupán egy kiegészítő, hanem a személyes stílus kifejezése és értékes okostelefonjának védelme iránti gondoskodás is. A terméket a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Saffiano MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett