Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339346263 Márka: GUESS

Guess Saffiano MagSafe iPhone 16 tok - Lila


Cikkszám: GUE004079-0 | EAN/Vonalkód: 3666339346263 | Márka: GUESS

Guess Saffiano MagSafe iPhone 16 tok - Lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Saffiano MagSafe - Egy luxus iPhone tok egyedi dizájnnal, amelyet a neves divatház, a Guess közreműködésével terveztek. Kiváló választás a modern kiegészítők szerelmeseinek. Elengedhetetlen kiegészítő azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, valamint azoknak, akik elegáns megjelenést szeretnének elérni, miközben átfogó védelmet nyújtanak okostelefonjuknak.

Masszív kialakítás - Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem elsősorban garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. Gondosan kiválasztott méreteinek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az esetleges leeséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. Az innovatív dizájn tartós poliuretán alapú, amely nemcsak ellenáll a mindennapi kopásnak, hanem hosszú időn át megőrzi esztétikai megjelenését is.

A luxus érintése - A kollekció egyediségét a Saffiano eco-bőr finom textúrája hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Egyedi elem a tokról varrott Guess logó, amely arany színével emeli ki a kollekció exkluzív jellegét és megerősíti annak eredetiségét és legmagasabb minőségét.

Kompatibilis a MagSafe technológiával - Érdemes megemlíteni a tokra helyezett rendkívül praktikus mágneses gyűrűt, amely kompatibilis a MagSafe technológiával. Ennek köszönhetően a készülék vezeték nélkül és gyorsan tölthető, ami kényelmet és funkcionalitást biztosít a mindennapi használatra. Nemcsak egy kiegészítő, hanem a személyes stílus kifejezése és az értékes okostelefon védelmének gondoskodása is.

Termék a Guess licensze alatt gyártva.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/műbőr
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett