Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339224776 Márka: GUESS

Guess Saffiano Iridescent Script tok iPhone 14 Pro Max - rózsaszín


Cikkszám: GUE003449-0 | EAN/Vonalkód: 3666339224776 | Márka: GUESS

Guess Saffiano Iridescent Script tok iPhone 14 Pro Max - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Saffiano Iridescent Script

A Saffiano Iridescent Script védőtokok gyönyörű kollekciója elbűvöl megjelenésével, és felejthetetlen esztétikai élményt nyújt. Minden egyes tok lenyűgöző megjelenést sugároz, ami vonzza a tekintetet és feldobja iPhone-od kinézetét. Ezt a kollekciót a híres Guess divatház szignálja – a designer termékek jellegzetessége a legmagasabb színvonalú kidolgozás és kiváló design.

A Saffiano Iridescent Script tokba burkolt iPhone finom eleganciát nyújt, lehetővé téve, hogy kitűnj a tömegből és kifejezd egyedi stílusodat. Nemcsak divatos kiegészítőt biztosítasz magadnak, hanem az iPhone-odnak is a legmagasabb szintű védelmet. Mutasd meg kifogástalan stílusodat! E kollekció egyedisége az eleganciát és finom bájt nyújtó Saffiano eco-bőr finom textúrájában mutatkozik meg. A bőr hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését, lehetővé téve a termék finom karakterének és kifogástalan külsejének hosszú távú megőrzését. A Saffiano eco-bőr használata garantálja, hogy ez az exkluzív kollekció még a legkifinomultabb ízlést is kielégíti.

E kollekció értékes eleme a többszínű bőr használata. A Saffiano Iridescent Script tok egyedi tervezése pasztell árnyalatok palettáján jelenik meg. Ezek a finom színek fokozatosan összefolynak, létrehozva egy gradiens hatást, amely egyedi és dinamikus karaktert ad a terméknek. Emellett minden kollekcióelem gyönyörű, jellegzetes arany logóval van díszítve, vintage stílusban. Az arany logó nemcsak a kiváló minőséget, hanem a termékek hitelességét is igazolja, amelyekért ez a neves márka felelős.

Masszív szerkezet és kiváló kidolgozás

Ez az elegáns tok nemcsak kiemeli a telefon tökéletes megjelenését és egyedi dizájnját, de mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütések ellen. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között. A tok innovatív dizájnja tartós poliuretán alapú, amely ellenáll a mindennapi kopásnak.

Az esetleges esések helyén a tok hatékonyan elnyeli a károkat, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között. A tok oldalai kellően rugalmasak ahhoz, hogy a burkolat össze- és szétszerelése problémamentes legyen, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütések és esetleges károk ellen. Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

A stílusos védőtok a készülék védelmére és divatos megjelenésére lett tervezve. Termék gyártva Guess márkájú licenc alapján.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano Iridescent Script
Típus: Kemény tok (Hardcase)
Anyag: TPU/PC/Eco-bőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett