Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339153557 Márka: GUESS

Guess Rhinestone Metal Logo tok iPhone 15 Pro Max - sárga ###


Cikkszám: GUE003117-0 | EAN/Vonalkód: 3666339153557 | Márka: GUESS

Guess Rhinestone Metal Logo tok iPhone 15 Pro Max - sárga ###


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Rhinestone Metal Logo

Ez a rendkívül exkluzív iPhone védőtok sorozat új divathatárokat állít fel az okostelefontokok stílusában. A Rhinestone Metal Logo lenyűgözi kifejező dizájnjával és luxus karakterével - tökéletes választás azoknak, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Ragyogjon és vonzza magára a figyelmet

A tokok egyedi alternatívát kínálnak a unalmas és konzervatív hagyományos tokok helyett. A kollekció több száz kristálynak köszönhetően vonzza a figyelmet, amelyek minden mozdulattal csillognak. Ez az egyedülálló sorozat azoknak a nőknek készült, akik szeretik kiemelni magukat a tömegből, ragyogni és úgy tündökölni, mint a csillagok. A két csodálatosan kontrasztos színben pompázó kristályok rendkívül luxus kiegészítővé teszik az ezzel a tokkal felszerelt iPhone-t a mindennapi öltözködésben.

Ez a kifinomult kollekció a Guess divatház logójával ellátott fém jelvénnyel egészül ki, amely szintén igazolja a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét.

Masszív konstrukció biztosítja az erős védelmet

A stílusos védőtok egyedülálló megjelenése mellett védelmet is nyújt a sérülésekkel szemben. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, hátul pedig kemény polikarbonáttal van megerősítve. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gomb és port kivágással rendelkezik, és semmilyen akadályt nem jelent a készülék mindennapi használatában. Így nem csak stílusos kiegészítőt kap iPhone-jához, hanem olyan védelmet is, amely hosszabb ideig élvezheti azt.

A termék a Guess márka engedélye alapján készült.

### Műszaki adatok
- Kollekció: Rhinestone Metal Logo
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Sárga
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett