Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172138 Márka: GUESS

Guess MagSafe Metal Script Logo indukciós powerbank 15W 5000mAh - fekete


Cikkszám: GUE003265-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172138 | Márka: GUESS

Guess MagSafe Metal Script Logo indukciós powerbank 15W 5000mAh - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Gyűjtemény: Metal Script Logo MagSafe
Típus: Vezeték nélküli powerbank
Anyag: Alumínium/Szilikon
Kapacitás: 5000 mAh / 3.85V / 19.25Wh
Méretek: 83 x 60 x 14 mm
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W (Max)
USB-C bemenet: 5V⎓3A, 9V⎓2A
USB-C kimenet: 5V⎓3A, 9V⎓2.22A, 12V⎓1.66A
Tápellátás: USB-C
Szín: Fekete
Csomag tartalma: 1x Guess Metal Script Logo MagSafe Powerbank, 1x USB-C kábel 30 cm

Egy rendkívüli powerbank, amely minden bizonnyal elnyeri azok tetszését, akik luxus kütyüket keresnek. Ez a termék kötelező darab az igényes vásárlók számára, amely kiváló megjelenést kombinál fejlett technológiával. Ennek segítségével hangsúlyozhatja egyedi ízlését és kifinomult esztétikai érzékét, anélkül hogy aggódnia kellene az okostelefon lemerült akkumulátora miatt.

Minőség és elegancia, ami elragad

Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek az elegáns powerbanknak a gyártásához. Az eszköz teteje rendkívül tartós alumíniummal van bevonva, amely biztosan illeszkedik a kezébe és hosszú ideig garantálja a hibátlan megjelenést. A termék exkluzivitását a nagy méretű, vintage stílusú Guess fém logó emeli ki, amely szintén a termék hitelességének és legmagasabb minőségének megerősítése.

Kis méretek, nagy teljesítmény

Az 5000 mAh vezeték nélküli powerbank biztosítja, hogy mindig legyen tartalék teljesítmény az okostelefonja számára. Az akkumulátor kapacitása teljesen elegendő ahhoz, hogy feltöltse az okostelefonját. Kis méretei és kompakt kialakítása révén az eszköz egy kis táskában vagy akár zsebben is elfér. A legújabb technológia alkalmazásával biztosak lehetünk a biztonságban. Az akkumulátor cellái megvédik a készülékeket a túltöltéstől, túlfeszültségtől vagy túlmelegedéstől.

Töltés vezeték nélkül!

A Metal Script Logo MagSafe powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök töltését Qi és MagSafe technológiával – a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan illeszkedik a telefonhoz, és azonnal elkezdi az energiaátvitelt. Az induktív töltés ideális megoldás mindazok számára, akik értékelik a kényelmes és funkcionális megoldásokat – így többé nincs szükség további kábelekre a telefon töltéséhez.

Intuitív töltöttségi szint kijelző

A kiegészítő beépített LED-ekkel rendelkezik, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, mikor kell újratölteni a powerbankot, hogy az eszköze mindig készen álljon a használatra. A zöld fény jelzi a vezeték nélküli töltés folyamatát, míg a kék fény az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja.

Sokoldalúság és kompatibilitás

Az eszköz USB-C porttal van felszerelve, amely kiszolgálja mind a készülékek töltését, mind a powerbank töltését. A csomag tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a powerbank töltését. A termék a Guess márka engedélyével készült.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett