Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172145 Márka: GUESS

Guess MagSafe Metal Script Logo indukciós powerbank 15W 5000mAh - arany


Cikkszám: GUE003266-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172145 | Márka: GUESS

Guess MagSafe Metal Script Logo indukciós powerbank 15W 5000mAh - arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Metal Script Logo MagSafe indukciós powerbank 5000mAh 15W

Egy rendkívüli powerbank, amely biztosan elnyeri azok tetszését, akik luxus kiegészítőket keresnek. Ez a töltő elengedhetetlen kellék a igényes vásárlóknak, akiknek fontos a kiváló megjelenés és a fejlett technológia kombinációja. Ezzel kihangsúlyozhatod egyedi ízlésed és kifinomult esztétikai érzéked, anélkül, hogy aggódnod kellene telefonod lemerült akkumulátora miatt.

Minőség és elegancia, amely lenyűgöz

Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek az elegáns powerbanknek az elkészítéséhez. Az eszköz teteje rendkívül tartós alumíniummal van borítva, mely biztosan illeszkedik a kézbe és hosszú távon is hibátlan megjelenést garantál. A termék exkluzivitását hangsúlyozza a nagy méretű, retró stílusú fém Guess logó, amely szintén megerősíti a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét.

Kis méretek, de nagy teljesítmény

A 5,000 mAh vezeték nélküli Power Bank biztosan elegendő áramot biztosít telefonod számára, amikor szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása bőven elegendő okostelefonod akkumulátorának feltöltéséhez. Kis méretei és kompakt kialakítása révén az eszköz még egy kis táskába vagy zsebbe is belefér. A legújabb technológia alkalmazásával biztosak lehetünk a biztonságban. Az akkumulátor cellák védelmet nyújtanak a feltöltött eszközöknek a túltöltés, túlfeszültség vagy túlmelegedés ellen.

Tölts vezeték nélkül!

A Metal Script Logo MagSafe powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök töltését Qi és MagSafe töltési technológiával – a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan hozzátapad a telefonhoz és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. Az indukciós töltés tökéletes megoldás mindenkinek, aki értékeli a kényelmes és funkcionális megoldásokat – így többé nincs szükséged további kábelekre a telefonod töltéséhez.

Intuitív töltöttségi állapot kijelzés

A kiegészítő beépített LED-ekkel rendelkezik, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát. Ennek köszönhetően mindig tudni fogod, mikor kell újratöltened a powerbankot, hogy eszközöd mindig készen álljon a használatra. A zöld fény jelzi a vezeték nélküli töltést, a kék fény pedig az akkumulátor töltöttségi állapotát.

Sokoldalúság és kompatibilitás

Az eszköz USB-C porttal van felszerelve, amely egyaránt szolgál töltőportként és powerbank bemenetként. A készlet tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a powerbank töltését. A terméket a Guess márka licence alapján gyártották.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Metal Script Logo MagSafe
Típus: Vezeték nélküli Power Bank
Anyag: Alumínium/Szilikon
Kapacitás: 5000 mAh / 3.85V / 19.25Wh
Méretek: 83x60x14 mm
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W (max)
USB-C bemenet: 5V⎓3A, 9V⎓2A
USB-C kimenet: 5V⎓3A, 9V⎓2.22A, 12V⎓1.66A
Tápegység: USB-C
Szín: Arany
Tartozékok: 1x Guess Metal Script Logo MagSafe Powerbank, 1x USB-C kábel 30cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett