Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170158 Márka: GUESS

Guess MagSafe 4G Strassed Metal Logo indukciós powerbank 5W 3000mAh - arany


Cikkszám: GUE003264-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170158 | Márka: GUESS

Guess MagSafe 4G Strassed Metal Logo indukciós powerbank 5W 3000mAh - arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy különleges powerbank, amely biztosan elnyeri azok tetszését, akik luxus kiegészítőket keresnek. Ez a termék abszolút alapdarab az igényes vásárlók számára, ötvözve a kiváló megjelenést a fejlett technológiával. Segítségével hangsúlyozhatod egyedi ízlésed és kifinomult esztétikai érzéked, anélkül hogy aggódnod kellene a telefon lemerült akkumulátora miatt.

Minőség és elegancia, amely elbűvöl

Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek az elegáns powerbanknek a gyártásához. Az eszköz tetejét rendkívül tartós alumínium borítja, amely biztosan fekszik a kézben és hosszú ideig kifogástalan megjelenést biztosít. Az eszközt egy gyönyörű, jellegzetes arany 4G logó díszíti, amely megerősíti a termék legmagasabb minőségét és hitelességét. A különlegesség és a presztízs fokozásához hozzájárul egy kristályokkal díszített gyűrű, amely gyönyörűen csillog a nappali fényben, felhívva a figyelmet okostelefonodra és luxus jellegét kölcsönözve neki.

Kis méretek, de nagy teljesítmény

A 3,000 mAh vezeték nélküli Powerbank biztosan megfelelő többlet energiát nyújt telefonodnak, amikor csak szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása teljesen elegendő az okostelefonod akkumulátorának feltöltéséhez. Kis méretei és kompakt mérete lehetővé teszi, hogy az eszköz akár egy kis táskába vagy zsebbe is elférjen. A legújabb technológia alkalmazásának köszönhetően biztosak lehetünk a biztonságban. Az eszközök védelmére szolgáló cellák megakadályozzák a túltöltést, túlfeszültséget vagy túlmelegedést.

Tölts vezeték nélkül!

A Powerbank 4G Strassed Metal Logo MagSafe lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiával való töltését – a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz és azonnal elkezdi az energia továbbítását. Az induktív töltés a tökéletes megoldás mindazok számára, akik a kényelmes és funkcionális megoldásokra értékelik – ennek köszönhetően már nem lesz szükséged további kábelekre a telefon töltéséhez.

Intuitív töltésállapot kijelzés

A kiegészítő beépített LED-ekkel van felszerelve, amelyek az akkumulátor töltöttségi állapotát jelzik. Ennek köszönhetően mindig tudni fogod, mikor kell újratöltened a powerbankot, hogy biztosítva legyen, hogy eszközöd mindig használatra kész állapotban legyen. A zöld fény a vezeték nélküli töltés folyamatát jelzi, míg a kék fény az akkumulátor töltöttségi állapotát mutatja.

Univerzalitás és kompatibilitás

Az eszköz egy USB-C porttal van felszerelve, amely egyaránt szolgál a készülékek töltésére és a powerbank töltésére. A készlet tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a powerbank feltöltését. A termék a Guess márka licencével lett gyártva.

Műszaki adatok:
- Kollekció: 4G Strassed Metal Logo MagSafe
- Típus: Vezeték nélküli Powerbank
- Anyag: Alumínium/Szilikon
- Kapacitás: 3000 mAh / 3.7V / 11.1Wh
- Méretek: 83x60x14 mm
- Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W (Max)
- USB-C bemenet: 5V⎓2.0A
- USB-C kimenet: 5V⎓2.4A
- Tápellátás: USB-C
- Szín: Arany

Tartozékok:
- 1x Guess Metal Script Logo MagSafe Powerbank
- 1x USB-C kábel 30 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett