Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172169 Márka: GUESS

Guess MagSafe 4G Strassed Metal Logo indukciós powerbank 15W 5000mAh - arany


Cikkszám: GUE003268-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172169 | Márka: GUESS

Guess MagSafe 4G Strassed Metal Logo indukciós powerbank 15W 5000mAh - arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Strassed Metal Logo MagSafe Indukciós powerbank 5000mAh 15W

Egy rendkívüli powerbank, amely minden bizonnyal elnyeri azok tetszését, akik luxus kiegészítőket keresnek. Ez a termék igazi kötelező darab az igényes vásárlók számára, ötvözve a kiváló megjelenést a fejlett technológiával. Ennek köszönhetően kiemelheted egyedi ízlésedet és kifinomult esztétikai érzékedet, anélkül hogy aggódnod kellene telefonod lemerült akkumulátora miatt.

Minőség és elegancia, amely lenyűgöz

Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták ennek az elegáns powerbanknek a gyártásához. A készülék teteje rendkívül tartós alumíniummal van borítva, amely biztosan illeszkedik a kézbe és hosszú ideig garantálja a kifogástalan megjelenést. A készüléket egy gyönyörű, jellegzetes arany 4G logó díszíti, amely a termék legmagasabb minőségét és hitelességét tanúsítja. Az egyediséget és presztízst tovább növeli a kristályokkal kirakott gyűrű, amely gyönyörűen csillog a nappali fényben, felhívva a figyelmet okostelefonodra és luxus jellegűvé téve azt.

Kis méretek, de nagy teljesítmény

A 3000 mAh vezeték nélküli powerbank minden bizonnyal további energiát biztosít telefonod számára, amikor szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő az okostelefonod akkumulátorának feltöltésére. A kis méretek és kompakt méret lehetővé teszik, hogy a készülék még egy kis táskába vagy zsebbe is beleférjen. Az új technológiák alkalmazásának köszönhetően biztosak lehetünk a biztonságban. A cellák védik a feltöltött eszközöket a túltöltés, túlfeszültség vagy túlmelegedés ellen.

Töltés vezeték nélkül!

Powerbank 4G Strassed Metal Logo MagSafe lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiával történő töltését - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően a készülék szorosan tapad a telefonhoz és azonnal elkezdi az energiaátvitelt. Az indukciós töltés tökéletes megoldás azok számára, akik kényelmes és funkcionális megoldásokat értékelnek - ennek köszönhetően többé nem lesz szükség további kábelekre telefonod töltéséhez.

Intuitív töltés állapot kijelzés

A kiegészítő beépített LED-ekkel van felszerelve, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát. Ennek köszönhetően mindig tudni fogod, mikor kell újratölteni a powerbankot, hogy biztosítsd, készüléked mindig készen álljon a használatra. A zöld fény jelzi a vezeték nélküli töltés folyamatát, míg a kék fény az akkumulátor töltöttségi állapotát jelzi.

Sokoldalúság és kompatibilitás

A készülék egy USB-C porttal van felszerelve, amely mind az eszközök töltésére, mind a powerbank töltésére szolgál. A szett tartalmaz egy USB-C kábelt is, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a powerbank töltését.

A Guess márkanév licencével készült termék.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: 4G Strassed Metal Logo MagSafe
Típus: Vezeték nélküli powerbank
Anyag: Alumínium/Szilikon
Kapacitás: 5000 mAh / 3.85 V / 19.25 Wh
Méretek: 83x60x14 mm
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W (Max)
USB-C bemenet: 5V⎓3A, 9V⎓2A
USB-C kimenet: 5V⎓3A, 9V⎓2.22A, 12V⎓1.66A
Tápegység: USB-C
Szín: Arany

A készlet tartalma:
1x Guess Strassed Metal Logo MagSafe Power Bank
1x USB-C kábel 30 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett