Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339150471 Márka: GUESS

Guess Leather 4G Stamped tok iPhone 15 Pro Max - lila


Cikkszám: GUE003111-0 | EAN/Vonalkód: 3666339150471 | Márka: GUESS

Guess Leather 4G Stamped tok iPhone 15 Pro Max - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Leather 4G Stamped
Egy rendkívüli tok, amelyet az iPhone készülékekhez terveztek a neves Guess divatház közreműködésével, abszolút ideális választás a modern akcentusok kedvelőinek. Ezek a tokok elengedhetetlen elemei azok ruhatárának, akik szeretnének luxus és kifejező kiegészítőkkel körülvenni magukat, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek, és kiemelik az iPhone készülékük presztízsét.

Kiváló minőségű anyagok és tökéletes védelem:
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt a készülék biztonságát garantálja a véletlen sérülések és ütődések ellen. Szinte tökéletes illeszkedésének és a készülék méreteit megőrző kialakításának köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív tervezése tartós poliuretánra épül, amely biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást és megvédi a készüléket a potenciális károktól. A tok oldalai rugalmasak ahhoz, hogy problémamentesen lehessen fel- és leszerelni a tokot, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütések és potenciális sérülések ellen. A kissé kiemelt külső szélvédek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli kiemelt szélek megakadályozzák annak törését vagy karcolódását. A stílusos védőtok célja, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést biztosítson számára.

Egyedi megjelenés:
E gyűjtemény egyediségét finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely a készülék hátulját borítja - elegáns megjelenést és luxus karaktert kölcsönözve ennek a gyűjteménynek. Az ökobőr kellemes tapintású és biztos fogást nyújt, valamint egyedi az embléma klasszikus 4G motívuma miatt, amelyről ez a neves divatház ismert. Ezt a kifinomult gyűjteményt egy finom arany Guess logóval ellátott címke egészít ki, amely kiemelkedik a teljes dizájnból és hangsúlyozza az exkluzív jelleget, valamint megerősíti a termék hitelességét.
Termék a Guess márka engedélyével gyártva.

Műszaki adatok:
- Gyűjtemény: Leather 4G Stamped
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/Öko-bőr
- Szín: Lila
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett