Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339150464 Márka: GUESS

Guess Leather 4G Stamped tok iPhone 15 Pro - lila


Cikkszám: GUE003110-0 | EAN/Vonalkód: 3666339150464 | Márka: GUESS

Guess Leather 4G Stamped tok iPhone 15 Pro - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Leather 4G Stamped

Egy rendkívüli tok, amely az iPhone-hoz készült, és a világhírű Guess divatházzal együttműködésben tervezett, abszolút ideális a modern akcentusok szerelmeseinek. Elengedhetetlen elem azok ruhatárában, akik luxus és kifejező kiegészítőkkel szeretnék körülvenni magukat, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek, és hangsúlyozzák az iPhone presztízsét.

Magas minőségű anyagok és tökéletes védelem

Ez az elegáns tok nemcsak a használó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen károsodásokkal és rázkódásokkal szemben. A szinte tökéletes illeszkedésnek és az eszköz méreteinek megőrzésének köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az eséseket, miközben bármilyen körülmények között teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz.

A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely biztosítja a károsodásokkal szembeni ellenállást és megvédheti az eszközt a potenciális megsemmisüléstől. A tok oldalfalai elég rugalmasak ahhoz, hogy problémamentes összeszerelést és szétszerelést tegyenek lehetővé, de mindenekelőtt tökéletesen védik az eszköz keretét az ütésektől és potenciális károsodásoktól. Az enyhén megemelt külső szélek védik a telefon kijelzőjét a károsodástól, míg a kamera lencséje körüli megemelt szélek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól.

A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést kölcsönözzön neki.

Egyedi megjelenés

E gyűjtemény egyediségét az ökológiai bőr hangsúlyozza, amely a készülék hátát fedi - elegáns megjelenést és luxus karaktert kölcsönöz ennek a gyűjteménynek. Az öko-bőr kellemes tapintású és biztos fogást nyújt, és egyedi az ikonikus 4G motívum dombornyomásának köszönhetően, amelyről ez a neves divatház ismert. Ez a kifinomult gyűjtemény egy finom arany Guess logóval ellátott folttal egészül ki, amely kiemelkedik az egész dizájnból, és hangsúlyozza annak exkluzív jellegét, valamint megerősíti a termék eredetiségét.

A termék a Guess márka felhatalmazásával készült.

Műszaki adatok

Gyűjtemény: Leather 4G Stamped
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Eco-bőr
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett