Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339308452 Márka: GUESS

Guess IML Virág & Tonális Kör MagSafe iPhone 16 tok - Rózsaszín


Cikkszám: GUE003996-0 | EAN/Vonalkód: 3666339308452 | Márka: GUESS

Guess IML Virág & Tonális Kör MagSafe iPhone 16 tok - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Virág & Tonális Kör MagSafe egy exkluzív telefontok kollekció, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, de elegáns megjelenését is fontosnak tartják. A sorozat minden egyes tokja a jó ízlés valódi kifejezése, kiváló minőségű kidolgozással és páratlan esztétikával.

Adj stílust és eleganciát!
Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is lenyűgözi. A tok felső rétege finom virágmintával van díszítve, amely harmonikusan illeszkedik a tok színéhez, egy egységes egészet alkotva. A középen lévő aranyszínű MagSafe gyűrű tökéletesen kiemeli a rózsaszín háttérre helyezett GUESS logót. Ez a különleges dizájn nemcsak eleganciát ad, hanem funkcionalitást és védelmet is nyújt, így a tok stílusos kiegészítője lesz az igényes felhasználóknak.

Részletekre való odafigyelés
A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldala elég rugalmas ahhoz, hogy könnyedén felszerelhető és eltávolítható legyen, de legfőképpen tökéletesen védi a készülék keretét az ütésektől vagy esetleges sérülésektől. Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek megakadályozzák az optika összetörését vagy karcolódását.

Töltse fel telefonját vezeték nélkül!
A tok mágneses gyűrűvel van ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone és a MagSafe töltő között. A dombornyomott mágneses gyűrű tökéletesen harmonizál a tok színeivel, és egységes egységet alkot vele.

A tok a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok

- Kollekció: IML Virág & Tonális Kör MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett