Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339221997 Márka: GUESS

Guess IML GCube MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - rózsaszín


Cikkszám: GUE003504-0 | EAN/Vonalkód: 3666339221997 | Márka: GUESS

Guess IML GCube MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML GCube MagSafe
Ha egy olyan védőtokot keresel, amely nemcsak megbízható és átfogó védelmet nyújt a telefonodnak, hanem gyönyörű díszként is szolgál - az IML GCube kollekció a tökéletes választás számodra. A kollekciót a neves és elismert Guess divatház jegyzi, amely a legmagasabb szintű kidolgozottság és kifinomult, dizájnos megjelenés jellemzi.

Divatos motívum
A kollekciót a legmagasabb minőségű GCube motívummal díszítették, amely megtalálható más Guess termékeken is. A jellegzetes motívum tökéletes választás a kizárólagosságot és dizájner kiegészítőket értékelő igényes emberek számára. A nyomatot egy vékony réteg átlátszó poliuretán borítja, ami ellenállóvá teszi a motívumot a kopással szemben. A tok hátlapján középen elhelyezett nagy Guess logó kiemeli a kollekció kiválóságát, gyönyörű díszítést nyújt, ugyanakkor megerősíti a tok kiváló minőségét és hitelességét.

Vezeték nélküli töltés!
A tokok mágneses gyűrűvel vannak ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, így az iPhone szorosan tapad a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű a tok belsejében rejtve van, és színe tökéletesen illik az egész termékhez.

Biztosítsd telefonod tökéletes védelmét
Ez az elegáns tok nemcsak kiemeli a telefon megjelenését és a felhasználó tökéletes stílusát, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen károkkal és ütközésekkel szemben. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapú, amely nemcsak a mindennapi használatnak ellenáll, hanem hosszú időn át megőrzi esztétikus megjelenését. A szinte tökéletes illeszkedésnek és a készülék méretének megőrzésének köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyen lehessen fel- és leszerelni a tokot, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütések és esetleges károk ellen. Az enyhén megemelt szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt szélek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékedet és divatos megjelenést kölcsönözzön neki.

A termék a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML GCube MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett