Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339221980 Márka: GUESS

Guess IML GCube MagSafe tok iPhone 15 / 14 / 13 - rózsaszín


Cikkszám: GUE003503-0 | EAN/Vonalkód: 3666339221980 | Márka: GUESS

Guess IML GCube MagSafe tok iPhone 15 / 14 / 13 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML GCube MagSafe Ha olyan védőtokot keresel, amely nemcsak megbízható és átfogó védelmet nyújt a telefonodnak, hanem egyben gyönyörű dísz is lesz - az IML GCube kollekció tökéletes választás számodra. A kollekciót a jól ismert és elismert Guess divatház jegyzi, amely a legmagasabb minőségi kivitelezésről és kifinomult, dizájnos megjelenésről ismert.

Divatos motívum A kollekciót a legmagasabb minőségű GCube motívummal díszítették, amely a Guess divatház más termékein is megtalálható. A jellegzetes motívum tökéletes választás az igényes emberek számára, akik értékelik az exkluzív megjelenést és dizájnos kiegészítőket. A nyomatot vékony, átlátszó poliuretán réteg fedi, amely kopásállóvá teszi a motívumot. A tok hátulján központilag elhelyezkedő nagy Guess logó kiemeli a kollekció elitizmusát, gyönyörű díszítésként szolgál, és egyben megerősíti a tok kiváló minőségét és valódiságát.

Töltés vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához és biztosítják, hogy az iPhone szorosan tapadjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű a tok belsejében van elrejtve, és színe tökéletesen illeszkedik a termék egészéhez.

Biztosítsd a telefonod tökéletes védelmét Ez az elegáns tok nemcsak a telefon megjelenését és a felhasználó tökéletes stílusát hangsúlyozza ki, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. A tok innovatív tervezése tartós poliuretán alapú, amely nemcsak ellenáll a napi igénybevételnek, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését is. Az oldalak elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyedén lehessen fel- és leszerelni a tokot, de elsősorban tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől és esetleges sérülésektől. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérüléstől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédi készülékedet és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A termék a Guess márka licencje alapján készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML GCube MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 / 14 / 13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett